wot-predator-cup-rozhovor-s-vitezem
Esport WoT Článek WoT Predator Cup - rozhovor s vítězem

WoT Predator Cup - rozhovor s vítězem

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

4. 10. 2016 19:57

Co nám k výhře řekl Tomáš "ttomasek" Křepelka?

Reklama

WoT Predator Cup - rozhovor s vítězem

Největší tuzemský on-line turnaj letošního roku ve hře World of Tanks je za námi. Predator Cup už zná svého vítěze, tým eSuba.INTEL dokázal ve finále porazit tým Paříme s Mirou (Gunrunners) v poměru 3:1 v sérii hrané formou BO5 a získal tak cenný titul vítěze Predator Cupu. My Vám nyní přinášíme rozhovor s kapitánem týmu eSuba, Tomášem "ttomasek" Křepelkou, jenž odpovídal na dotazy našeho streamera, kterým není nikdo jiný, než Petr "AuX" Váberer.

Ahoj Tome, úvodem děkuji, že sis udělal čas na krátký rozhovor a dále samozřejmě gratuluji k výhře v Predator Cupu.
Za celý tým eSuba děkujeme a samozřejmě rád odpovím na tvoje otázky.
Pro ty, kteří možná nesledovali Vaše zápasy a postup turnajem, mohl bys přiblížit, jak probíhal Predator Cup ve vašich očích.
Turnaje jsme se málem ani nezúčastnili, byť byl jednou z našich priorit. Bylo téměř nemožné skloubit náš pravidelný program s časy kvalifikací. Nakonec jsme ale našli kompromis a mohli se zúčastnit. Kvalifikace i turnaj poté probíhali bez větších problémů.
Tomu nasvědčuje i skóre, kdy jste první bitvu prohráli až v samotném grand-finále. Věnovali jste přípravě na Predator Cup nějak speciálně?
Ne. Jak už si zmínil, máme absolutně plný program, takže na žádnou větší přípravu nebyl čas. Pouze jsme oprášili staré taktiky z BGCH a šlo se do boje.
Jako jediní jste nastoupili v identické sestavě jako k loňské LANce BGCH. Myslíš, že i to mělo vliv na to, že jste turnajem prošli bez jediného zaváhání?
Možná to malý vliv mít mohlo. Jako eSuba jsme, trofnu si říct, nejstabilnější tým na naší scéně a i díky tomu jsme turnajem prošli tak dobře. Dále i to, že jsme na silnějšího soupeře narazili až v samotném grandfinále. 
Teď zpět k finále Predator Cupu a finálovému zápasu proti týmu Paříme s Mírou (Gunrunners). První dvě bitvy proběhli jednoznačně ve váš prospěch, ale v třetí bitvě při obraně Stepi jste zaváhali. Co bylo příčinou jediné prohrané bitvy v celém turnaji?
*smích* To snad ani nechceš vědět. Jednoduše jsme si mysleli, že soupeř zabírá základnu č.1 a ona to byla dvojka.. Pravdu jsme si uvědomili až pozdě.
Nicméně prohraná bitva na Vás nezanechala ani stopu a hned další bitvou jste si zajistili vítězství v celém turnaji a výhru pět tisíc.
Přesně tak.
Poslední dotaz - jak bys ohodnotil průběh celého turnaje?
K průběhu nemám jedinou výtku. Kvalifikace i finálový turnaj byly po organizační stránce připraveny výborně, finále mělo spád, navíc byl zajištěn i stream, což je pro propagaci týmů i World of Tanks jen a jen dobře. Také se hrálo o skvělé ceny, takže portálu Grunex patří velké díky. 
I já tobě děkuji za nás všechny a tobě i týmu eSuba přejeme do budoucna hodně úspěchu na bojišti i mimo něj.
Děkuji za rozhovor. 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama