[WoT] Zajímavé tanky z adventního kalendáře
Gaming WoT Článek [WoT] Zajímavé tanky z adventního kalendáře

[WoT] Zajímavé tanky z adventního kalendáře

Thundarr

Thundarr

6. 12. 2017 12:19

Přijde letos opět E25 do adventního kalendáře? Čím nás letos Wargaming potěší?

Reklama

Díky rykoszet.info bylo odhaleno několik strojů, které by se měly objevit v adventním kalendáři. Každoročně je adventní kalendář, překvapením, ale mnohdy hlavně zklamáním pro spousty hráčů, kteří tajně doufají, že si pořídí svůj vysněný stroj za zvýhodněnou cenu, nebo se v kalendáři objeví tank, který se již nějakou dobu neprodává.

[WoT] Zajímavé tanky z adventního kalendáře

Ta druhá varianta bývá většinou ta zajímavější, jednak pro hráče a taky pro Wargaming, který díky tomu vydělá nemalé peníze. Nebudu vám lhát, tanky, které normálně v prodeji nejsou se v objeví v balíčcích, které již tak zajímavé nejsou a spousty potenciálních zákazníků odradí. A to i přesto, že by daný tank opravdu chtěli.

Typický příklad takového zklamání, je E25. Tank je to neuvěřitelný, malinký, rychlý, neviditelný, schopný bavit hráče nekonečně dlouho. Pro takový klenot, je ale potřeba sáhnout trochu hlouběji do kapsy. Můžeme jen doufat, že balíček nebude příliš velký a tank nebude obalen ve spoustě čokolády. Každý má rád přece ten krém uvnitř.

Z tanků, které jsou na tomto obrázku se rozhodně vybírat dá, taky bude záležet na tom, v jakém a jak moc výhodném balíčku bude Wargaming tanky prodávat. Například prémiový účet se hodí vždy, na rozdíl od goldů, které již tak důležité a zajímavé nebývají. Na druhou stranu, za goldy si následně můžete zakoupit další prémiové vozidlo ve slevě. Těch bude přes Vánoce jistě dostatek.

[WoT] Zajímavé tanky z adventního kalendáře


Na tomto videu se můžete podívat, jak aktivovat mise v adventním kalendáři. Odměny jsou sice drobnosti, ale nikdy nevíte, co se za nimi může skrývat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama