[WoT] Změny na HD mapách oproti starým verzím
Gaming WoT Článek [WoT] Změny na HD mapách oproti starým verzím

[WoT] Změny na HD mapách oproti starým verzím

Thundarr

Thundarr

14. 2. 2018 14:58

Jistě víte, že mapy přepracované do HD projdou drobnými změnami, pojďme se podívat na některé z nich.

Reklama

Wargaming opět zveřejnil změny na několika mapách. Změny se projeví ve chvíli, kdy budou mapy převedeny do HD, to znamená někdy v polovině března, když do hry přijde aktualizace World of Tanks 1.0.

Step

Testy na Sandboxu ukázaly, že tým, který začíná na jižní základně, může jednoduše projet nížinou, tím nepřítele ze severní báze nepříjemně zastavit. Aby bylo pravé křídlo hratelnější pro oba týmy, přidaly se na obě strany nížiny kopce. Vznikly nové kryté pozice v oblasti nížiny zajišťují severnímu týmu bezpečnou ústupovou cestu. Sekce za kolejemi dostala několik obranných pozic, které by mohly pomoci severnímu týmu v obraně základny. Stále se pracuje na tom, aby se vyvážil průjezd nížinou pro jižní tým, ten má v tomto stále velkou výhodu.

[WoT] Změny na HD mapách oproti starým verzím

Charkov

Většina bojů na této probíhá v prostřední oblasti, kde budovy nabízí krytí před dělostřeleckou palbou. Bitvy končí rychle velmi často se zvrhnou v souboje na krátkou vzdálenost, což dělá problémy lehkým a méně pancéřovaným středním tankům.

Proběhly mírné vylepšení, které prozatím moc nepomohly, musela se značně přepracovat mapa, aby byla příhodnější pro všechny typy tanků. Podstatná novinka je zvětšení mapy na 850 x 850 m.

Ačkoliv testy ukázaly, že bitvy trvají o něco déle, skončil nový Charkov jako hodně otevřený a nudný. Uvažuje se o zvětšení zastavěné oblasti, ale Wargaming nechce, aby byla zástavba tak příliš hustá.

Erlenberg

[WoT] Změny na HD mapách oproti starým verzím

Bitvy na mapě Erlenberg všichni známe. Ačkoliv střed mapy nabízí mnoho krytů, spousta akcí probíhá na valech po stranách mapy. Každá strana přesně věděla, co má očekávat, týmy se hned vydaly na kopce, zakempily se a čekaly, až nepřítel najede do středu mapy. Zpravidla kdo se pohnul jako první, tak prohrál.

Přepracovalo se město v centrální oblasti, přibyly nová místa k přejetí na druhou stranu řeky, zatímco břehy řeky zakrývají hustě postavené domy. Čím blíže se dostanete ke středu, tím hustější bude zástavba. Tyto pozice by mohly být výhodné pro rychlé tanky s odolnou věží.

Již podle mapky jde vidět co všechno bylo upraveno a musím říci, že tato mapa potřebuje změny jako sůl. Je vidět, že World of Tanks 1.0 přivede zcela novou akční a zajímavou hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama