YouTubeři vyrobili repliku speederu za Star Wars a jezdili na něm o Halloweenu po New Yorku
Zajímavosti Článek YouTubeři vyrobili repliku speederu za Star Wars a jezdili na něm o Halloweenu po New Yorku

YouTubeři vyrobili repliku speederu za Star Wars a jezdili na něm o Halloweenu po New Yorku

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

2. 11. 2017 12:56

Tohle chce zažít každý fanoušek Star Wars!

Reklama

Narazili jste na něco extravagantního, co vzbudilo rozruch v ulicích New Yorku? V tom případě  je okamžitě jasné, kdo za tím stojí. Jedná se o dvojici YouTuberů, jenž má za sebou takových vylomenin již několik - Casey Neistat a Jesse Wellens. Casey je velmi šikovný kutil a slavný YouTuber a Jesseho můžete znát jako jednoho z dvojice bývalého prankového páru PrankvsPrank nebo vlogerského kanálu BfvsGf. již několikrát spolu vymysleli něco podobného, jednou to byl Aladin, jenž se proháněl v New Yorku na létajícím koberci, jindy Silver Surfer a vždy sklidili obrovský úspěch.

A tentokrát se zase vytáhli. Elektrokola Super 73 předělali na speedery, jenž jste mohli zahlédnout v Návratu Jediho při bitvě na planetě Endor a vyjeli na nich do ulic New Yorku na Halloween, kde samozřejmě způsobili slušný rozruch.

Všechno je tak geniálně promyšlené, že opravdu vypadá, že speedery levitují, protože jsou na kolech zrcadla, jenž odrážejí ulici okolo, takže to opravdu klame. Stojí za tím několik šikovných tvůrců a desítky hodin práce. Pokud vás zajímá, jak to všechno vzniklo, tak zde je postup:

A na závěr se podívejte, jak se vlastně všechno natáčelo. Nebylo to jen tak jednoduché, museli získat několik povolení a dvě minuty videa zabralo dva dny práce

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama