Zdá se, že Riot pracuje na nové hře zvané Teemo's Adventures
Gaming League of Legends Článek Zdá se, že Riot pracuje na nové hře zvané Teemo's Adventures

Zdá se, že Riot pracuje na nové hře zvané Teemo's Adventures

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

21. 12. 2017 03:00

Dočkáme se nějaké nové hry od studia Riot Games?

Reklama

Na internetu se objevují informace, že studio Riot, které má na svědomí celosvětově známou hru League of Legends, pracuje na nové hře. Hra by se měla nazývat Teemo´s Adventures neboli Teemova dobrodružství a objevila se v GPC seznamu schválených her. Což naznačuje, že hře byla vystavena zelená pro čínský trh.

Zdá se, že Riot pracuje na nové hře zvané Teemo's Adventures

Teemo je hrdina ve hře League of Legends, který je široce nenáviděn snad každým hráčem LoL. Není to však proto, že by byl v něčem špatný, spíše naopak je až příliš dobrý. Teemova skutečná síla spočívá v tom, že je schopný naprosto vydeptat svého soupeře, kterého to může vyvést ze soustředění a přimět ke zbytečným chybám.

Pokud umíte Teema hrát, tak jistě víte, že dokáže způsobit nepříjemné okamžiky nejednomu hráči. Dokonce i pro vlastní spoluhráče dokáže být Teemo velmi otravný, když jim například díky svému jedu ukradne kill. 

Na druhou stranu je tento hrdina velmi roztomilý a to je možná důvod, proč by se hodil do samostatné hry. Teemovo dobrodružství bude zřejmě počítačová hra, bohužel zatím nejsou žádné bližší informace a nevíme co od toho čekat. Může se jednat o klasický Spin-off, který může znamenat začátek nové série příběhových dobrodružství LoL hrdinů nebo to může být další Blitzcrank's Poro Roundup.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama