Headtr1ck opouští Ninjas In Pyjamas po roce a kus, čeká ho nová éra v B8
i Zdroj: Copyright: Adela Sznajder, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Headtr1ck opouští Ninjas In Pyjamas po roce a kus, čeká ho nová éra v B8

Headtr1ck opouští Ninjas In Pyjamas po roce a kus, čeká ho nová éra v B8

Pavla Doušová

Pavla Doušová

22. 4. 2024 19:30

Daniil "headtr1ck" Valitov byl součástí Ninjas in Pyjamas od začátku loňského roku. Tam se dostal jakožto mladá hvězda s nadějnou budoucností. Bohužel jeho čas s NIP mu mnoho úspěchů nepřinesl a tak se po odsunutí mimo hlavní sestavu posouvá dál.

Reklama

Devatenáctiletý ukrajinský hráč, Daniil “headtr1ck” Valitov svou kariéru v CS začal rokem 2020 v NAVI Youth, ze kterých se o rok později posunul do NAVI Junior, kde hrál po boku Ilyi “m0NESY" Osipova. Jeho prvním velkým týmem byli právě Ninjas in Pyjamas, ve kterých pobyl něco málo přes rok.

V Ninjas in Pyjamas nahradil v sestavě na nějakou dobu Patricka “es3tag” Hansena. Zároveň vzal AWP z rukou Fredrika “REZ” Sternera, mladá hvězda si roli AWPera přebrala. 

Bohužel ani s novou mladou krví se NIP nedařilo vítězit. Od headtr1ckova příchodu do NIP se jim nepodařilo dostat do jediného finále velkého eventu. Je možné, že headtr1ck prostě nezapadnul do stylu hraní ostatních členů týmu či mají NIP prostě nešťastné období. Můžeme pouze doufat, že v B8 se headtr1ckovi bude dařit lépe.

V Ninjas in Pyjamas bit Daniil “headtr1ck” Valitov nahrazen jiným devatenáctiletým Ukrajincem, konkrétně Artemem “r1nkle” Morozem, který se do NIP dostal z týmu B8, mladí ukrajinští střelci se tak prohodili. Mohl by se stát možná i lepším přídavkem do mužstva, než byl headtr1ck. To ale ukáže pouze čas.

Ninjas in Pyjamas pod taktovkou Richarda “Xizt” Landströma bez mladého headtr1cka vypadají takto:

  • Frederik “REZ” Sterner
  • Alejandro “alex” Masanet
  • Max “maxster” Jansson
  • Maoz “BluePho3nix” Paz
  • Artem “r1nkle” Moroz
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama