Přijď si zahrát Ballistix PUBG Duo Cup
Esport PUBG: Battlegrounds Článek Přijď si zahrát Ballistix PUBG Duo Cup

Přijď si zahrát Ballistix PUBG Duo Cup

Nicolas Heller

Nicolas Heller

16. 10. 2018 16:46

Vezmi kámoše a přijď si zahrát o nadupané herní RAMky Ballistix.

Reklama

Říkáte si, co by to bylo za sobotu bez PlayerUnknown’s Battlegrounds turnaje o pořádně nadupané ceny? Nuda! Proto tu pro vás máme další, tentokrát s mírně osvěženým herním formátem, půjde totiž o Ballistix PUBG Duo Cup. To znamená, že si vystačíš s jedním parťákem. Vybírej ale pečlivě, na vítěze totiž čeká parádní odměna, kterou jsme si připravili společně s partnerem Ballistix.

Tentokrát jsme zvolili FPP DUO formát na mapách Erangel a Sanhok. Hráči se rozřadí celkem do tří balíků ve třech lobby po 42 týmech. Z každého balíku postupuje 12 týmů do finále turnaje. Lobby ALFA a lobby BETA budou streamované na platformě Twitch. Kvalifikace se odehrají formátem BO4 na mapách v pořadí 1x Sanhok a 3x Erangel. Finále turnaje se odehraje formáte BO5 na mapách v pořadí 2x Sanhok a 3x Erangel.

 

Sleduj Ballistix PUBG Duo Cup online na twitch.tv!

O komentování se postarají ambasadoři PUBG turnajů, hráči a komentátoři Nikolai "Mazarini" Lazarev a jeho parťák Martin spajKK Beneš.

 

Zaregistruj se do turnaje a vyhraj boží RAMky!

Registrace se otevírá už 17.10. ve 20:00. Tak si pospěš, protože počet týmů je omezen na 126 týmů.

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistrovat do turnaje zde:

 

Pravidla: Ballistix | PUBG Duo Cup | Pravidla

 

A jakými cenami budou odměněni ti nejlepší?

 

Nemáš čas hrát? Nevadí Máme pro tebe soutěž o Crucial Ballistix Sport AT 16GB!

Zapoj se do soutěže! Jak? Je to jednoduché, stačí být aktivní na našem Instagramu  - lajkuj fotky, komentuj příspěvky, dávej follow. Na konci turnaje v době, kdy bude probíhat finále Ballistix PUBG Duo Cup 20.10., bude v sobotu večer vylosován jeden z aktivních sledujících instagramistů. Nezapomeň splnit důležitou podmínku - sledovat naše sociální sítě Grunex Facebook a Grunex Instagram!

 

Crucial Ballistix Sport AT - stvořená pro hraní her

Představujeme výkonnou operační DDR4 paměť dostupnou o kapacitách 16 GB nebo 8 GB s frekvencí 3000 MHz. Jde o speciálně vyvinutou RAM určenou pro herní počítače a pro hraní her, a to jak pro hráče nováčky, tak ty zkušenější.

 

Zajímají tě novinky, zajímavosti z PUBG? Dej lajk na facebook.com/PUBG.Komunita Nebo snad hledáš hráče a chceš se pravidelně chlubit svými killy? Připoj se k FB Skupině facebook.com/groups/PUBG.Komunita

 

Každou sobotu PUBG turnaj na našem webu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama