PUBG - Herní mise, Event Pass a odměny
Gaming PUBG: Battlegrounds Článek PUBG - Herní mise, Event Pass a odměny

PUBG - Herní mise, Event Pass a odměny

Jakub Osička

Jakub Osička

20. 6. 2018 21:35

PUBG společně s novou mapou uvádí také nové herní aktivity - plnění misí. Je tady i placený event pass.

Reklama

Sanhok je za dveřmi a Playerunknown's Battlegrounds se dočká další renesance. Kromě nové mapy a updatu plného dalších změn se ale dočkáme i zcela nového herního konceptu. Tedy nového alespoň pro PUBG. Ve hře totiž budete v průběhu dlouhodobějšího eventu (od 22. června do 21. července) moci plnit speciální mise, které budou fungovat na denní či týdenní bázi.

Mise zdarma

Plněním těchto misí a také obyčejným hraním budete získávat zkušenosti, díky kterým budete postupně levelovat výš a výš. Nutno podotknout, že účast v základních misích nebude vyžadovat žádný nákup speciálního přístupu. Odměnou vám budou předměty do vašeho inventáře, které budou mít dočasný charakter. Zůstane vám pouze kartička umožňující změnu jména vaší herní postavy a skin na padák s názvem "Snowflower".

PUBG - Herní mise, Event Pass a odměny

Placený Event Pass

Pokud by vám ale dočasné předměty byly málo, můžete si pořídit tzv. Event Pass, který je ovšem placený - zakoupit jej budete moci přímo v herním lobby. Event Pass vám zpřístupní další mise, vyšší levely postavy, na které budete moci dosáhnout, a umožní získání mnoha odměn, které vám zůstanou permanentně. Nutno podotknout, že ale budou zcela neobchodovatelné - na tržišti i mezi hráči. Celkem je na speciálním webu, který se Sanhoku a novinkám věnuje, zobrazeno 30 levelů.

PUBG - Herní mise, Event Pass a odměny

S Event Passem budete moci hrát také speciální mise vytvořené na míru pro mapu Sanhok. Nechybí odměny v podobě oblečení, doplňků a skinů, které se zkrátka tematicky hodí na tropický ostrov. A kolik vás tenhle špás bude stát? No - není to úplně málo. Event Pass pořídíte za 9,99 USD. Koupit ale můžete i přímo upgrade své herní úrovně - navýšení o 5 levelů vás bude stát 4,99 USD.

Poslední drobnost - možná vás zajímá, jak rychle budete zkušenosti sbírat. Je to prosté - 2 XP se připisují běžnému smrtelníkovi za každých 5 minut ve hře, maximálně do 80 XP. Rychlí matikáři si už určitě stihli spočítat, že na dosažení horního limitu tedy budete muset odehrát tři hodiny a dvacet minut. Hráči, kteří odvedou desátek při nákupu Event Passu budou zvýhodnění a získávat zkušenostní body budou dvojnásobným tempem, ale limit zůstává stejný. Veškeré podrobnější informace a náhledy nových věcí najdete ZDE.

PUBG - Herní mise, Event Pass a odměny

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama