Rain pokořil rekord - více než 3000 dní v jedné CS organizaci!
i Zdroj: Photo credits: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Rain pokořil rekord - více než 3000 dní v jedné CS organizaci!

Rain pokořil rekord - více než 3000 dní v jedné CS organizaci!

Michael Douša

Michael Douša

22. 4. 2024 10:15

Havard "rain" Nygaard je opravdový držák, na serveru i mimo něj. A to až takový, že si ho FaZe Clan drží ve svých řadách již déle než 8 let v kuse, nejdéle v historii Counter-Striku!

Reklama

Pokud je člověk zaměstnancem, jestli mu to něco opravdu dává, tak je to jistota, že bude mít příští měsíc co jíst, nebo dokonce - že bude moci bydlet i jíst najednou! V esportu ovšem takové jistoty přichází zřídka. Trh s hráči je kolísavý, forma přichází a odchází, hra se mění, přichází noví talenti. Je proto vzácnost, když vidíme někoho v jedné sestavě déle než pár let v kuse.

 

Rain je už stálicí sestavy FaZe. Hvězdy kolem něj přicházely a odcházely, on tam je ale pořád, jako takový základní kámen celé sestavy. Má na kontě nespočet hvězdných finálových zápasů, pár prohraných Majorů, ale také jedno úžasné Major vítězství z Antwerp v roce 2022. 

Celkem je rain součástí FaZe už 3015 dní - o dva dny déle, než byla výdrž Jonathana “EliGE” Jablonowskiho v Liquid, a určitě to bude ještě o mnoho víc. Legendy jako Freddy “KRIMZ” Johansson či Patrick “f0rest” Lindberg ve svých Major-vítězících organizacích vydrželi třeba o necelý rok méně! 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama