Spirit rozdrtili HEROIC, donkova dominance pokračuje!
i Zdroj: Photo credits: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Spirit rozdrtili HEROIC, donkova dominance pokračuje!

Spirit rozdrtili HEROIC, donkova dominance pokračuje!

Pavla Doušová

Pavla Doušová

16. 5. 2024 21:13

Spirit v Bělehradu pokračují ve výherní sérii, donk si sice druhou třicítku nevystřílel, ani tentokrát k tomu ale neměl daleko. Na Nuke se mu podařilo krásných 28 killů.

Reklama

Ruský tým Spirit, domov mladého Danila “donk” Kryshkovetse, se na BetBoom Dacha Belgrade 2024 ukazuje v nejlepším větle. Poté, co udělali rychlý proces z mužstva Aurora, přišli na řadu dánští HEROIC.

HEROIC mají za sebou velké změny, ve kterých nadále pokračují. Necelý týden zpět byl nahrazen Nico “nicoodoz” Tamjidi za ruského Abdula “degster” Gasanova, který poslední necelý rok hřál lavičku pro OG.

I kvůli změně takto nové mohlo být, že se HEROIC proti Spirit nedařilo tak, jak by si dánská organizace přála, co za tím stálo doopravdy ale vědět nemůžeme. Mohl to být pouze donkův talent a spolupráce Spirit.

Nuke byl těsný, i přes čirou dominanci Spirit v první polovině se HEROIC v druhé části podařilo skoro až dotáhnout. Přesčas Dánům utekl o pouhé jedno kolo. Nejúspěšnějším hráčem mapy byl právě donk, s absolutně neuvěřitelnými 28 zabitími a průměrným poškozením 126 bodů za kolo.

Mirage byla rychlejší záležitostí, první polovina vypadala úplně stejně, v druhé ale HEROIC nebyli tak úspěšní, jako na Nuke, plány jim nevycházely tak, jak by chtěli.

Nejlepším hráčem celého zápasu byl donk, s dohromady 50 zabitími a poškozením 119 bodů za kolo. 

Spirit díky této výhře Spirit vyhráli skupinu B a postupují tak do semifinále, kde ještě stále není jisté, s kým se setkají. HEROIC čeká ještě v pátek od 18:00 rozhodující utkání proti brazilským MIBR.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama