Acer nabídne herní stroj Predator Helios 300 v bílé doplněné o zlaté prvky
Technologie Článek Acer nabídne herní stroj Predator Helios 300 v bílé doplněné o zlaté prvky

Acer nabídne herní stroj Predator Helios 300 v bílé doplněné o zlaté prvky

Filip Němeček

Filip Němeček

29. 5. 2018 11:57

Nudí vás černé notebooky? Special Edition Helios 300 je něco pro vás.

Reklama

V záplavě novinek z next@Acer jsme skoro přehlédli poloviční novinku v podobě nové edice prodávaného notebooku Helios 300, který se mezi Predator stroji řadí mezi ty cenově dostupnější. Acer připravil Special Edition se skutečně unikátním designem.

Tradiční Predator barvy jsou pryč a místo toho je stroj vyveden ve stylové bílé, kterou navíc doplňují zlaté prvky. Novinka má být dostupná ve více konfiguracích a očekáváme vyšší cenu než v případě standardního modelu, který se již prodává. Podrobnější informace o dostupnosti a ceně zatím nemáme.

Acer nabídne herní stroj Predator Helios 300 v bílé doplněné o zlaté prvky

Níže najdete ještě oficiální popisek notebooku od výrobce.

Helios 300 Special Edition (PH315-51) umožňuje mimořádně plynulé hraní her díky svému 15,6” Full HD IPS displeji s vylepšenou obnovovací frekvencí 144 Hz. Rychlá obnovovací frekvence zkracuje dobu vykreslování snímků a snižuje zpoždění obrazu, což hráčům přináší vynikající herní zážitky. Notebook je osazen procesorem až Intel Core i7+ osmé generace, přetaktovatelnou grafikou GeForce GTX 1060, až 512GB PCIe Gen 3 NVMe SSD a až 2TB pevným diskem.

Helios 300 Special Edition se také může pochlubit až 16 GB paměti DDR4 s možností rozšíření až na 32 GB. Paměť Intel Optane urychluje načítání her a aplikací, přístup k informacím a zlepšuje celkovou odezvu systému. Kromě toho poskytuje gigabitový ethernet rychlé připojení k síti, zatímco nejnovější gigabitová Wi-Fi Intel Wireless-AC 9560 802.11ac přináší propustnost až 1,73 Gb/s díky kanálům s šířkou 160 MHz (2×2 802.11ac, dvoupásmová 2,4 a 5 GHz).

Helios 300 Special Edition je také vybaven dvojicí celokovových AeroBlade™ 3D ventilátorů s ultratenkými lopatkami (0,1 mm) navrženými pro pokročilou aerodynamikou a vynikající proudění vzduchu, aby zůstal počítač studený. Mohou být ovládány aplikací Acer PredatorSense, která nabízí tři režimy použití:

  1. Režim Coolboost: Pro velmi náročné hry, renderování a streamování
  2. Režim Normal: Pro produktivní nástroje, jako jsou Microsoft Office
  3. Režim Silent: Pro surfování a on-line komunikaci
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama