Agraelus a jeho diváci vybrali čtvrt milionu korun na charitu
Zajímavosti Článek Agraelus a jeho diváci vybrali čtvrt milionu korun na charitu

Agraelus a jeho diváci vybrali čtvrt milionu korun na charitu

Adam Král

Adam Král

2. 2. 2023 13:28

Vojtěch Fišar a jeho komunita tak znovu ukázali, že se umí postavit za správnou věc.

Reklama

V české kotlině nemají internetoví tvůrci zrovna nejlepší postavení. Spousta lidí má za to, že si jednoduše stoupnou před kameru, nějakou dobu vypráví hlouposti, nahrají to na YouTube a mají milionové zisky. Ne vždy tomu ale tak je. Mnohdy popularitě předchází tvrdá práce a stovky neproplacených hodin. Své o tom ví například Vojtěch Fišar alias Agraelus. Ten velmi často ukazuje, že má srdce na pravém místě, protože několikrát do roka dělá charitativní akce.

Vojta přispívá se svými diváky na různé charity už několik let. Netají se přitom tím, že má v lásce domácí mazlíčky jako jsou psi. Na útulky v minulosti vybíral už několikrát a dobrosrdečný se rozhodl být i na konci roku 2022. Posledního prosincového dne totiž uspořádal dlouhé vysílání, jehož výdělek šel do liberecké zoologické zahrady s názvem Archa.

Děkujeme známému youtuberovi Vojtovi Fišarovi za uspořádání silvestrovského streamu na podporu právě útulku ARCHA. V rámci charitativní akce se na transparentní účet podařilo vybrat krásných 280 000,- Kč, které věnujeme na opravu výběhů pro psy. Sloupky, pletivo i betonové podezdívky již doznaly po téměř dvaceti letech působení agresivní moči značného opotřebení a mají-li ještě nadále sloužit bude nutná investice do jejich opravy. Ještě jednou mnohokrát děkujeme,

řekla k daru zoo.

Komunitě a Fišarovi se povedlo vybrat celých 280 000 korun, které tak putovaly na pomoc pejskům a jejich výběhům. Ty totiž nejsou zrovna v nejlepším stavu a tomu by měl štědrý dar pomoci. Je tak skvělé znovu vidět, že když je potřeba, čeští fanoušci se dokáží semknout a vybrat peníze na dobrou věc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama