Aktualizace přidává kooperativní Combined Arms do Battlefield V
Gaming Článek Aktualizace přidává kooperativní Combined Arms do Battlefield V

Aktualizace přidává kooperativní Combined Arms do Battlefield V

Filip Němeček

Filip Němeček

13. 2. 2019 17:11

Společně s hromadou oprav a změn.

Reklama

DICE vydalo další velkou aktualizaci pro Battlefield V, která přináší kooperativní herní režim Combined Arms. Ten můžete hrát sólo nebo až se třemi dalšími kamarády. Podle tvůrců může posloužit třeba k tréninku pro tradiční multiplayer či další způsob, jak získat odměny a Company Coin.

Combined Arms nabízí celkem osm misí na čtyřech mapách a to Arras, Hamada, Rotterdam a Twisted Steel. Mise jsou rozdělené do čtyř kategorií. V Eliminate musíte jednoduše zlikvidovat všechny nepřátele, v Assassination zase ty, které máte označené. Destroy mise se podobají módu Frontlines a budete obsazovat body a konečně Steal, ve kterém je třeba ukrást nepřátelské dokumenty.

Aktualizace přidává kooperativní Combined Arms do Battlefield V

Každá mise končí extrakcí. Zkrátka se musíte dostat na určené místo, to opevnit a vydržet určitý čas, aby mise úspěšně skončila.

Aktualizace s sebou přinesla také tučný seznam nejrůznějších oprav a vylepšení, ať už se jedná o netcode, textury na mapách, různé bugy či změny u zbraní. Změn je opravdu hromada, významnější potkaly hlavně pušky Turner SMLE, M1944 a Gewehr 1-5, které mají všechny o 5 snížené poškození. Bajonet byl upraven, nově jste rychlejší, ale zmizel bonus k životům při použití, měl by se více chovat jako v Battlefield 1.

Všechny změny najdete v angličtině v 9stránkovém PDF přímo od DICE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama