Alinity odhalila, že své povolání Twitch streamerky před rodinou skrývala
Zajímavosti Článek Alinity odhalila, že své povolání Twitch streamerky před rodinou skrývala

Alinity odhalila, že své povolání Twitch streamerky před rodinou skrývala

Adam Král

Adam Král

18. 11. 2022 07:36

Alinity je tvůrkyní, kterou zná na Twitchi snad každý. Byly ale doby, kdy své povolání tajila.

Reklama

Natalia Mogollon alias Alinity je jednou z nejodebíranějších tvůrkyní na Twitchi. Na platformě působí už dlouhou dobu a patří k nejznámějším streamerkám. Jedním z trochu kontroverznějších důvodů je fakt, že působí i na populární síti OnlyFans, kde fanoušci tvůrcům platí za převážně erotický obsah. Jak sama jednou Alinity řekla, působení na OnlyFans vynáší několikanásobně více, než streamování na Twitchi. Nebylo tomu tak vždy, ve svých začátcích svou skutečnou práci skrývala.

Obchodnice s drogami

Protože streamování v té době nebylo nejpozitivněji vnímaným povoláním, Alinity se rozhodla, že svou práci zamlčí. Jak v nedávném vysílání přiznala, nejhůře to snášela její sestra, která se neustále snažila přijít na to, jaká je její práce a kolik vydělává. Chodila za různými lidmi, o kterých si myslela, že jsou streamerčini kamarádi a ptala se jich na to, co dělá. Sama tvůrkyně tvrdí, že je klidně možné, že jí její sestra považovala za obchodnici s drogami.

Alinity odhalila, že své povolání Twitch streamerky před rodinou skrývala

Neměla jsem tušení, jak lidem přiblížit to, co dělám. Ona se mě ale mohla jen zeptat! Začala se dokonce ptát, co jsem dělala já a moji přátelé. Bylo to divné.

Jak ale sama Alinity poté řekla, se svými sourozenci má nyní výborné vztahy a za nic by je nevyměnila. Přestože tomu tak nebylo vždy. Stále si přitom přeje, aby se tehdy sestra prostě zeptala, místo jednání za jejími zády.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama