American Truck Simulator se rozroste o Oregon
Gaming Článek American Truck Simulator se rozroste o Oregon

American Truck Simulator se rozroste o Oregon

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

5. 2. 2018 13:59

České studio si pro své hráče připravilo další rozšíření, tentokráte se hra rozroste o Oregon.

Reklama

American Truck Simulator se rozroste o Oregon

Včera to byly přesně dva roky od chvíle, co vyšel American Truck Simulator, nástupce úspěšného Euro Truck Simulator 2. A o úspěších tohoto dílu se dá hovořit v podobných mírách. Ačkoliv české studi SCS Software, které za vývojem simulátorů stojí uvedlo, že šlo o hektické a náročné dva roky, hra se zcela zaslouženě dostala do širokého podvědomí hráčů nejen u nás.

Není tak divu, že se nyní vývojáři skrze nová a nová rozšíření posunout hru kupředu. Poslední datadisk - American Truck Simulator - New Mexicovyšel loni v listopadu a získal si vysoká hodnocení v recenzích nejen od hráčů, ale také od médií a serverů. A stejné cíle si klade za cíl i další novinka.

Tou je stát Oregon, jehož příroda překonává všechno, co jsme doposud v této hře mohli vidět. Rozsáhlé hluboké lesy, husté křoviny, hluboka, klidná jezera, široké řeky, strmé pohoří, sopky nebo vysoká poušťě vás naprosto uchvátí. Ekonomika odpovídá realitě, v Oregonu je tradiční těžba a zpracování dřeva, výroba papíru a nábytku.

Bližší informace jako datum vydání nebo cena zatím nebyly zveřejněny, můžeme se však domnívat, že bude stejná jako v případě zmíněného předchozího DLC, tedy 11,99 € (300 korun).

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama