Amouranth a Sasha Grey řeší problémy s Twitchem
Zajímavosti Článek Amouranth a Sasha Grey řeší problémy s Twitchem

Amouranth a Sasha Grey řeší problémy s Twitchem

David Jiránek

David Jiránek

19. 5. 2021 15:48

Twitch vypnul reklamy u Amouranth, diváci z toho mají radost.

Reklama

Největší streamovací platforma čelí poslední měsíce velkému nátlaku komunity. Řeší se nejen velké množství reklam, ale i nepřesná pravidla, dvojí metr pro bany a samotná hot tub meta. Twitch je poslední dobou velmi netransparentní a nové problémy to jenom dokazují.

Kaitlyn “Amouranth” Siragusa vystupuje na Twitchi zejména aby nabrala platící diváky na své OnlyFans a Patron účty. Kvůli tomu se živě na streamu koupe v plavkách okolo vířivky. Tato skutečnost se zřejmě nelíbila partnerům Twitche. Právě oni platí platformě za umístění reklam. Tyto reklamy byly nedávno u Amouranth vypnuty, a to zcela bez ohlášení.

Amouranth tak z reklam na Twitchi neuvidí ani korunu. V navazujících tweetech si kontroverzní streamerka stěžuje, že neexistuje žádná linie ani návod, podle čehož by se mohla řídit a zamezit vypnutí reklam, které jí vydělávají.

Hájí se přitom, že ban jako takový nedostala, a tudíž neporušila podmínky Twitche. Přesto platforma reklamy vypnula. Pro diváky to znamená, že se na Amouranth mohou dívat bez přerušení od reklam.

Problémy řeší i streamerka Sasha Grey, kterou můžete znát nejen z Twitche. Její jméno se bez jakéhokoliv upozornění dostalo na seznam zabanovaných frází.

Na redditu se problém řešil. Sasha patří mezi partnerské účty a její obsah rozhodně není škodlivý nebo kontroverzní. Nakonec se přišlo na skutečnost, že jméno streamerky obsahuje písmena "shag" což je lehce slušnější synonymum pro "fuck". Přesto Sasha zatím nemůže použít své vlastní jméno například v notifikaci oznamující začátek streamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama