Amouranth obdržela víc než milion korun, nový telefon a taser, to vše od fanouška
Zajímavosti Článek Amouranth obdržela víc než milion korun, nový telefon a taser, to vše od fanouška

Amouranth obdržela víc než milion korun, nový telefon a taser, to vše od fanouška

Adam Král

Adam Král

6. 12. 2022 13:19

Amouranth od jednoho ze svých fanoušků dostala takový dárek, který asi nikdo nečekal.

Reklama

Nejlepší internetoví tvůrci na planetě se kromě milionových výdělků mohou těšit i obrovské popularitě svých fanoušků, kteří jim velmi často posílají hodnotné a hmotné dary. Výjimkou není ani streamerka na Twitchi a bývalá hvězda platformy OnlyFans s přezdívkou Amouranth. Ta je nejodebíranější streamerkou Twitche a nedávno si prošla peklem se svým manželem, který jí týral. Jeden z fanoušků tak udělal něco, co nikdo nečekal.

Tvůrkyni totiž anonym poslal 70 000 dolarů v hotovosti, v přepočtu více než 1,6 milionu korun. To navíc nebylo to nejzajímavější. To přišlo až v hmotných věcech, které tvůrkyně v balíčku dostala. Jednou z nich byl nový Iphone a také taser pro sebeobranu v případech nouze. K tomu všemu byl připojen dopis, ve kterém se píše následující:

Zaopatřil jsem tě potřebnými prvky obrany. K tomu jsem přidal nějaké peníze, aby ses nemusela bát o svou finanční situaci.

Co se týká telefonu, ten je takřka nezjistitelný, protože je nutné ho nejdříve aktivovat. Zdaleka nejdivnější ale byla dvě čísla, díky kterým se tvůrkyně dovolá do společnosti zaopatřující bodyguardy, kteří mohou být Amouranth kdykoliv vysláni na pomoc. Stačí jen zavolat na číslo, protože jsou již předplacení. Na konci dopisu se nacházelo číslo neznámého anonyma. Streamerka ale neřekla, zdalipak na číslo zavolá a poděkuje. 

Dodala také, že se jedná o jeden z méně divných případů, protože neobsahuje žádnou žádost o její ruku. Sama tvůrkyně také dodala, že je dost možné, že se jedná o nějakého jejího kolegu, který si z ní jen střílí. Například takový MrBeast tyto vtípky a štědré dary dával dost často.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama