Apex Legends: Battle royale od autorů Titanfall můžete hrát už dnes a zdarma
Hry zdarma Článek Apex Legends: Battle royale od autorů Titanfall můžete hrát už dnes a zdarma

Apex Legends: Battle royale od autorů Titanfall můžete hrát už dnes a zdarma

Filip Němeček

Filip Němeček

5. 2. 2019 13:28

Novinka je dostupná pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama

EA a Respawn Entertainment moc neotáleli a hned po představení je battle royale Apex Legends dostupné ke stažení. Hra je zasazena do Titanfall univerza, ale jinak se značkou má pramálo společného.

Čety a speciální dovednosti

Místo toho nabízí 60 hráčů na jedné mapě a hraje se v četách po třech. Každá postava má vlastní speciální schopnosti a Apex Legends nabízí spoustu možností, jak zapojit strategické myšlení. Podobně jako další hry v tomto žánru bude mít novinka jednotlivé sezóny s exkluzivními odměnami.

Hru má na svědomí přímo Titanfall tým, tedy lidé, kteří nám přinesli obě dosavadní Respawn hry. Také to znamená, že Titanfall 3 není aktuálně ve vývoji. Další tým v Respawn připravuje Star Wars hru.

Úspěšný start

První ohlasy na hru jsou dost pozitivní a to především na samotné střílení. Není moc divu, tvůrci mají zkušenosti nejen z Titanfall her, ale také z Call of Duty, na kterém jich řada pracovala v minulosti. Šéf Respawn se již pochlubil, že první milion hráčů získala hra v osmi hodinách od spuštění.

Studio by chtělo, aby Apex Legends bylo relevantní po dobu deseti let. Přemýšlí se také nad cross-play, ale aktuálně nic konkrétního nevíme.

 

Apex Legends: Battle royale od autorů Titanfall můžete hrát už dnes a zdarma

 

Jak už asi víte, Apex Legends je zdarma, což znamená přítomnost mikrotransakcí zaměřující se na kosmetická vylepšení. Ty nejdražší přijdou až na 18 dolarů. Dva z hrdinů jsou zamčení a musíte si je odemknout herní měnou nebo za ně zaplatit. Do budoucna mají podobně fungovat i další. Aktuální hrdiny najdete na oficiálním webu hry.

Apex Legends můžete stahovat z následujících obchodů:

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama