Apex Legends vydělalo za únor 92 milionů dolarů
Zajímavosti Apex Legends Článek Apex Legends vydělalo za únor 92 milionů dolarů

Apex Legends vydělalo za únor 92 milionů dolarů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 3. 2019 11:25

Na PC překonal WOTko či Dotu.

Reklama

Společnost SuperData vydala měsíční report o příjmech v herním segmentu. Údaje v něm vychází přímo z interních statistik firem a platebních portálů. Z reportu se například dozvídáme, že Anthem i přes všechny negativní ohlasy vydělal EA 100 milionů dolarů či že Hearthstone se dočkal poklesu tržeb o 52%.

Tou hlavní zprávou a překvapením je ale Apex Legends. Díky svému raketovému vzrůstu, který je v tuto chvíli nejlepší mezi F2P hrami, bylo jasné, že si Respawn vydělá. A opravdu vydělal.

Apex Legends vydělalo za únor 92 milionů dolarů

Napříč všemi platformami si Apex vydělal 92 milionů dolarů. Na PC překonal i takové pecky jako World of Tanks či Dota2 a na konzolích si urval dokonce třetí místo. Nezapomínejme na to, že v únoru ještě nebyl přístupný battle pass a příjmy jsou tak pouze z nákupu balíčků či skinů.

Troufáme si tak tvrdit, že Apex v březnu Fortnite překoná nejen v počtu hráčů, ale i v příjmech. Otázkou poté je, jestli tento stav je možné vůči Fortnite dlouhodobě udržet. Doufáme, že Respawn si uvědomuje, jak důležité je hru neustále vylepšovat a neustále do ní tvořit nový zajímavý obsah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama