Assassin's Creed Odyssey v antickém Řecku
Gaming Článek Assassin's Creed Odyssey v antickém Řecku

Assassin's Creed Odyssey v antickém Řecku

Jakub Osička

Jakub Osička

13. 6. 2018 03:38

Dalším z hitů letošní konference E3 je bezesporu pokračování etablované série od Ubisoftu.

Reklama

Nový Assassin's Creed bude v mnoha ohledech přelomovým dílem. Podtitul Odyssey nás vezme na pouť mezi Atény a Spartou, kam by si mnozí z nás asasíny jen tak nepřiřadili. Ano, tušíte správně - tentokrát se podíváme daleko před náš letopočet do období peloponéské války. Konference Ubisoftu je vždy jednou z nejsledovanějších a také nejočekávanějších součástí E3 a není divu, že se nový díl této série držel v hledáčku všech fanoušků.

Už před oficiální konferencí uniklo několik zpráv o hře ven, ale ukázalo se, že ne všechny byly přesné. Co ale nechybí, je dechberoucí grafické zpracování, efektní propracované efekty a samozřejmě akci. Poprvé v historii této série se navíc dočkáme různých konců příběhu, který se podle všeho má stát opravdu ústřední stránkou hry a měl by přinést mnohé zvraty a překvapení. A máme tady ještě jedno prvenství - poprvé se také budete moci rozhodnout, zda bude hlavním hrdinou žena či muž.

Války mezi Spartou a Athénami se podle gameplayového videa ještě více přiblíží ke klasickým RPG. Zároveň se ale budete účastnit i opravdu velkých bitev, což hře opět dodává značnou dynamiku navíc. Zapomenout nesmíme ani na námořní bitvy. Trailer i gameplayové video si určitě přehrajte, protože ať už fanouškem série her Assassin's Creed jste, nebo ne, minimálně grafické zpracování vás určitě nadchne. Vydání hry je plánováno na 5. října 2018 pro všechny platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama