Astralis pohořeli, porazí FURIA?
Esport CS:GO Článek Astralis pohořeli, porazí FURIA?

Astralis pohořeli, porazí FURIA?

Michael Douša

Michael Douša

9. 4. 2021 16:03

Švédští NIP zase neměli šanci proti Heroic.

Reklama

Photo credit: Joao Ferrera, DreamHack 

Ani jedna mapa nazbyt - Heroic převálcovali NIP, Astralis nestačili na Gambit.

 Ačkoliv Tim "nawwk" Jonasson na infernu zazářil s ratingem 1,29, na rozjeté Heroic to nestačilo. Ti si tak připsali šestou výhru a posunuli se tak rovnou do semifinále bez jediné prohry. Na jejich straně to byl právě René "TeSeS" Madsen, který podával konstantní výkony, na Nuku si dokonce připsal rating 1,68, v těsném závěsu Casper "cadiaN" Møller nezahálel a rating 1,41 je pro kapitána jednoznačně pýchou. 16-13 a 16-9, rychlý zápas 2-0.

Gambit vs. Astralis jsou velmi podobný příběh.  Tady ale zářil Sergej "Ax1Le" Rychtorov, na Overpassu neměli Dánové jedinou šanci. Ax1Le si naservíroval 33 killů s 13 smrtmi a rating 2,27 prostě mluví za sebe. Astralis na ruskou sestavu vůbec nestačili, ani jeden z hráčů neměl pozitivní rating. Taktéž rychlá záležitost, 16-7 a 16-12.

V pátek nás čekají dva čtvrtfinálové zápasy - Complexity proti NIP a FURIA proti Astralis. Complexity mají za sebou opravdu solidní výsledky. Po druhém místě ve skupině navázali oslňující show v play-off, 2-0 proti tehdejší světové jedničce Natus Vincere a 2-1 proti finalistům IEM Katowice, asijské sestavě Virtus.pro. Očekáváme tak celkem jasné vítězství evropského mixu.

Přestože Astralis neuspěli proti Gambit, zápas proti FURIA by měl být o něco vyrovnanější. FURIA měli poněkud jednodušší cestu skrz play-off, FunPlus Phoenix a G2 byli o něco méně náročnější soupeři. Pokud Astralis nepodcenili přípravu, tohle by měla být jejich šance na postup do semifinále, když to nevyšlo přes ruské Gambit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama