AVANGAR vyhrál BLAST Pro Series v Moskvě
Esport CS:GO Článek AVANGAR vyhrál BLAST Pro Series v Moskvě

AVANGAR vyhrál BLAST Pro Series v Moskvě

Daniel Zappe

Daniel Zappe

15. 9. 2019 01:57

AVANGAR se po neúspěšném finále v Berlíně může radovat z vítězství

Reklama

V ruské Moskvě se odehrál BLAST Pro Series Moscow 2019 CS cup. Turnaje se zúčastnilo šest týmů včetně domácího NaVi. Turnaj se hrál systémem každý s každým Bo1. Ve finále si to pak rozdaly dva týmy v BO3. Prizepool celého turnaje činil $250,000

Velkým zklamáním byl právě ruský tým Natus Vincere, ten skončil po pěti zápasech na posledním místě s pouhopouhým jedním bodem, tým před NaVi, tedy ENCE, získal bodů 5. Do velkého finále také neprošly týmy MIBR a NiP.

Naopak hráči z AVANGAR a forZe postoupili do finále, kde začal lépe finalista z Majoru - tým AVANGAR, když dokázal vyhrál Overpass 13:16. Kluci z forZe dokázali ale vzápětí srovnat na 1-1, vyhráli totiž na Infernu 16:12. Šestý tým světového žebříčku si ale šanci nenechal utéct a na Dust2 potvrdil své vítězství dominantním výkonem 16:6.

AVANGAR vyhrál BLAST Pro Series v Moskvě

Tým AVANGAR si tedy spravil chuť po nezdařeném finále v Berlíně a v Moskvě zvítězil a odnesl si příjemnou odměnu v podobě $125,000. MVP celého turnaje byl zvolen jednadvacetiletý sniper z vítězného celku - Dzhami 'Jame' Ali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama