Ban na Twitchi za velký výstřih? I to je případ streamerky ih3artpew
Zajímavosti Článek Ban na Twitchi za velký výstřih? I to je případ streamerky ih3artpew

Ban na Twitchi za velký výstřih? I to je případ streamerky ih3artpew

Adam Král

Adam Král

24. 8. 2022 00:44

Ban na Twitchi za příliš velký výstřih? Přesně to je případ streamerky z Arizony.

Reklama

Na Twitchi můžete dostat ban za spoustu věcí. Hrajete zakázané či nevhodné hry? Vystupují ve vašem vysílání streameři s banem na platformě? Je léto, jste žena, a vezmete si trochu odhalenější oblečení? Užijte si ban, který takřka určitě přijde. Před Twitchem se nijak neubráníte a argument s moderátory je takřka nemožný. O své živobytí tak můžete lusknutím prstu přijít.

Ban za sexuální obsah při rybaření

Streamerka Sara Heart se rozhodla, že si na svém streamu zahraje hru s názvem Ultimate Fishing. Nevysílala ani pět minut, když se náhle vysílání utnulo. Na svém Twitteru pak tvůrkyně odhalila, že nevypadl proud, ani nic takového, ale zkrátka dostala od Twitche ban. To podle ní bylo naprosto odporné od platformy, protože se dle ní ničeho špatného nedopustila. Jak sama řekla, vysílala pouhé tři minuty a hrála hru, ve které je vaším úkolem rybařit.

Zákaz dostala za sexuální obsah ve vysílání, což opodstatnila tím, že neměla na výběr a triko s větším výstřihem si zkrátka vzít musela, protože v Arizoně je zkrátka obrovské vedro a uvařit se na svém streamu rozhodně nechce.

Ban na Twitchi za velký výstřih? I to je případ streamerky ih3artpew

Sama streamerka neví, na jak dlouho ban bude. Je možné, že se jedná jen o krátkodobý zákaz a po nějaké době se na platformu vrátí. Jak ale řekla, neví, jestli se má příště obléct jako jeptiška do dlouhého hábitu nehledě na počasí. V době psaní článku má tvůrkyně ban i na platformě Twitter, kde zprvu komunikovala se svými fanoušky. Její účet porušil Twitter Media Policy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama