Blíží se demo Anthem, máme pro vás další podrobnosti
Gaming Článek Blíží se demo Anthem, máme pro vás další podrobnosti

Blíží se demo Anthem, máme pro vás další podrobnosti

Filip Němeček

Filip Němeček

21. 1. 2019 18:24

Herní obsah, levelování, pre-load a další.

Reklama

Demo očekávané střílečky Anthem dorazí již velmi brzy pro předobjednávky a předplatitele Origin/EA Access. Ani všichni ostatní ale nebudou čekat dlouho, jelikož veřejné demo odstartuje 1. února.

Už od 23. ledna by mělo být demo dostupné ke stažení úplně pro všechny. Pro hraní pak bude záležet, jestli se dostanete do VIP části, která poběží od 25. do 27. ledna nebo do veřejné od 1. do 3. února.

Jak už víme z dřívějších informací, demo začne na úrovni 10 s vybavenou postavou, aby neprozradilo úvod a mohlo ukázat pokročilejší části hry. K dispozici bude příběhová mise, stronghold aktivita, domovská základna a také část herního světa k prozkoumání. Dostat se budete moci až na 15. úroveň a postup z VIP dema se přenese do toho veřejného.

Blíží se demo Anthem, máme pro vás další podrobnosti

Získávání zkušeností pro úrovně a předměty bude pro potřeby dema zrychlené, abyste v krátkém čase mohli zažít více. V plné hře budou úrovně a loot fungovat jinak.

Při hraní na PlayStation 4 nebo Xbox One budete potřebovat předplatná pro on-line hraní na dané konzoli, tedy PlayStation Plus nebo Xbox Live Gold.

Anthem vychází 22. února pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama