Bývalí vývojáři Burnoutu oznámili Dangerous Driving 2
Gaming Článek Bývalí vývojáři Burnoutu oznámili Dangerous Driving 2

Bývalí vývojáři Burnoutu oznámili Dangerous Driving 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 2. 2020 15:53

Snad si povede lépe, než první díl.

Reklama

I když se EA rozhodlo sérii Need For Speed předat zpět do rukou studia Criterion, mnoho významných vývojářů zde už nezůstalo. Někteří šli do jiných studií, a někteří si založili svá vlastní, jako je to v případě Three Fields Entertainment. Za tím stojí Fiona Sperry a Alex Ward, veteráni z Criterionu.

Ti kromě několika menších titulů vydali i Dangerous Driving, který měl navázat na starší Burnouty. Bohužel se to jejich týmu moc nevydařilo a na metacriticu si hra drží známku 3,8. Reputaci si ale studio chce napravit pokračováním, které včera oznámilo.

Hráči si v otevřeném dynamickém světě mohou vybrat, jak chtějí závodit. Ať to bude ve formě spousty eventů proti AI protivníkům, nebo v rámci vyjížďky ve freedrive módu, kde mohou testovat limity herního destruktivního enginu. Tento svět můžete prozkoumat jak sami, tak ve split-screen multiplayeru, nebo vyzývat ty nejlepší řidiče po celé planetě v online akci.

Dangerous Driving 2 se na rozdíl od prvního dílu přesune do otevřeného světa, i tak ale nabídne opět rozsáhlý destruktivní model nebo split-screen multiplayer.  Vydání je naplánováno na prosinec tohoto roku, a to pro PC, PS4 a XONE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama