Bývalý profesionální hráč Xcells zemřel po střelbě ve Virginii
Zajímavosti Článek Bývalý profesionální hráč Xcells zemřel po střelbě ve Virginii

Bývalý profesionální hráč Xcells zemřel po střelbě ve Virginii

Adam Král

Adam Král

29. 8. 2022 13:21

Bývalý profesionální hráč Chris "Xcells" Hill 25. srpna zemřel. Zabil ho neznámý střelec.

Reklama

Bývalý profesionální hráč Chris "Xcells" Hill v úterý, 25. srpna, zemřel. Chris se do roku 2017 věnoval hře s názvem Gears of War, kde se zúčastnil několika turnajů. Naposledy jsme ho mohli vidět v barvách týmu Enigma6 Group, v roce 2018 a 2019 se věnoval oblíbené battle-royale hře Fortnite. Bývalí profesionální hráči se dost často přesouvají na Twitch, a to se nevyhnulo ani Xcellsovi, který pár dnů před svou smrtí hrál MultiVersus, bojovku od  Player First Games.

Osudná noc

Podle zprávy, kterou na svém webu zveřejnila zpravodajská relace WDBJ, šel Chris oslovit majitele domu. S čím nebo proč tam šel, se neví. Důležité ale je, že po konfrontaci situace eskalovala, až majitel domu Chrise zastřelil. Mluvčí místního šerifa řekl novinářům, že majitel domu vůbec nevěděl, kdo bývalý profesionální hráč je. Celý incident nyní vyšetřuje tamní policie. Zatím nepadla žádná obvinění.

Bývalý profesionální hráč Xcells zemřel po střelbě ve Virginii

K situaci se vyjádřilo mnoho kolegů bývalého hráče. Novinář Jake Lucky uvedl, že je mu Chrise líto a ať odpočívá v pokoji. To samé uvedl oficiální účet Gears of War na Twitteru – myšlenky vývojářů jsou s rodinou a přáteli. Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování lze jen spekulovat o tom, co se stalo.

Soudem nařízená pitva a následné další informace odhalí, co se bude dít dál. Veřejnosti neznámá je i identita muže, který Chrise zabil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama