Call of Duty: Modern Warfare láká v traileru na nejvíce revoluční multiplayer v historii série
Gaming Článek Call of Duty: Modern Warfare láká v traileru na nejvíce revoluční multiplayer v historii série

Call of Duty: Modern Warfare láká v traileru na nejvíce revoluční multiplayer v historii série

Filip Němeček

Filip Němeček

2. 8. 2019 13:33

Velké mapy nabídnou 20v20 a nebudou chybět vozidla.

Reklama

Infinity Ward nám konečně ukázalo multiplayer letošního Call of Duty a nejen dlouholetí hráči série budou překvapeni, kolik se toho změní. O novém enginu víme, chybět ale nebudou také mnohem větší mapy. Aktuálně je potvrzeno 40 hráčů na těch největších mapách s možností ovládat obrněné vozidlo a nechat druhého hráče střílet z těžkého kulometu.

Studio navíc prozradilo, že interně testují 64 hráčů na mapě regulerně a zkouší také 100. Vše v zájmu najít co možná nejoptimálnější počet hráčů pro velké mapy, zatím je ale potvrzeno 40 hráčů na velkých mapách.

Trailer věnující se multiplayeru má přes tři minuty a ukazuje hned několik map, spoustu zbraní, killstreaky v akci a mnoho dalšího.

Chystá se beta a tradičně si jako první hru vyzkouší hráči na PlayStation 4. Ve dnech 12. a 13. září proběhne Early Access beta a potom od 14. do 16. září otevřená. Druhé kolo již zahrne všechny platformy a máme se dočkat testu cross-play hraní. Early Access bude spuštěn 19. a 20. září a všem se beta otevře od 21. do 23. září.

Call of Duty: Modern Warfare vyjde 25. října pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama