Český dabing Kingdom Come: Deliverance pokračuje, pusťte si první nadabovanou hodinu
Zajímavosti Článek Český dabing Kingdom Come: Deliverance pokračuje, pusťte si první nadabovanou hodinu

Český dabing Kingdom Come: Deliverance pokračuje, pusťte si první nadabovanou hodinu

David Jiránek

David Jiránek

2. 6. 2021 16:11

Komunitní dabing opět pokročil.

Reklama

Kingdom Come: Deliverance patří mezi nejznámější a největší české hry za posledních několik let. Studio Warhorse dokázalo vytvořit realistické historické RPG zasazené do českých zemí na začátku 15. století. Jedna vlastnost bohužel hře chyběla, totiž český dabing. O něj se již řadu měsíců aktivně snaží projekt Artura Komňackého a Marka Pilgera.

Původně měl být projekt komunitního dabingu zaměřený pouze na cutscény a finálovým výtvorem by se stal v podstatě nadabovaný film vytvořený ze hry. Podpora komunity ale projekt patřičně nakopla a nakonec a fanoušci se dočkají dabingu celé hry a možná i všech DLC.

Aktuálně je venku první hodina dabingu samotné hry (na videu níže). Můžete si tak poslechnout vypravěče, Jindru a řadu dalších postav v českém znění.

Samotného Jindru nadaboval Richard Wágner, pana Racka Kobylu pak Jakub Przebinda. Jana Ptáčka zase Artur Komňanský a takto bychom mohli pokračovat dále. V českém znění uslyšíte i Daniela Vávru, který sám dabing podpořil nemalou částkou.

Projekt můžete podpořit finančně. Na webu projektu naleznete odměny i transparentní účet. Datum vydání není zatím přesně určeno, nicméně tvůrci mluví o konci letošního roku. Ve vyjednávání je i dabing pro konzolové verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama