Co Čech, to trenér. Sestav ideální jedenáctku z Ligy Mistrů a vyhraj
Partnerský obsah Článek Co Čech, to trenér. Sestav ideální jedenáctku z Ligy Mistrů a vyhraj

Co Čech, to trenér. Sestav ideální jedenáctku z Ligy Mistrů a vyhraj

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

12. 9. 2019 18:09

Dokážete porazit náš výběr?

Reklama

Cítíš se jako Jirka Luňák z Okresního Přeboru? Také si myslíš, že bys byl skvělý trenér? Můžeš to dokázat. A nějaká krajská soutěž nás nezajímá, my jdeme rovnou mezi ty nejlepší v Lize mistrů!

Se startem nového ročníku nejprestižnější evropské fotbalové soutěže spouští Sazka svou fantasy ligu, ve které můžeš dokázat, že tvoje fotbalové myšlení vyniká nad ostatními. Stačí každé kolo vybrat ideální jedenáctku hráčů, které se bude podle tebe nejvíce dařit. Každý hráč bude za svůj výkon ohodnocen a ty pak jen shrábneš body a porovnáš je s ostatními.

Pro ty nejlepší trenéry má Sazka připraveny super ceny. Hraje se celkem o 50 000 Kč, navíc nemusíš čekat až do konce podzimního turnaje, protože v každém kole se mezi nejlepší rozdělí ceny v hodnotě 5000 Kč. A zapojíš-li se do naší soutěže, vyhrát můžeš ještě víc. I my soutěžíme a pokud se ti podaří naverbovat lepší sestavu než nám a ostatním soutěžícím, budeš po zásluze odměněn. Stačí se přidat do některé z našich part nazvaných GRUNEX(číslo), abychom mohli porovnávat výsledky mezi sebou.

Říká se "Co Čech, to trenér", tak to dokaž na Sazka Fantasy, přidej se do naší party a hraj s námi o kupu cen. V naší soutěži hrajeme díky partnerům CZC.cz a Logitech o herní příslušenství právě z dílny zmíněného výrobce.

{control gallery}

Každé kolo budeme hrát o jeden z těchto produktů. Dostane ho ten, kdo mezi všemi Grunex partami bude mít nejvíce bodů v daném kole.

Jak najdeš naše party? V seznamu part ve hře si vyhledej GRUNEX a přidej se do jedné, v níž je volné místo! Až budeš v partě, vstup uvnitř do miniligy Liga mistrů a poté se jen ujisti, že máš v turnaji hotový tým. Teď jsi jak v turnaji, tak přímo v soutěži Grunexu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama