Co hrát během karantény zdarma #3: Tomb Raider
Hry zdarma Článek Co hrát během karantény zdarma #3: Tomb Raider

Co hrát během karantény zdarma #3: Tomb Raider

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 3. 2020 17:21

Akční adventura od Square Enix zdarma.

Reklama

V dalším díle naší série o hrách zdarma se podíváme na další ze šlechetných kroků herních studií, která v současné světové situaci poskytnou své hry zdarma. Tentokrát se bavíme o studiu Square Enix a jejich Tomb Raiderovi.

Laru Croft můžeme znát z klasických filmů, na jejichž slávu navázala herní série Tomb Raider. Ta má za sebou již několik dílů, a pochopitelně se v tomto rozdávání nedočkáme toho nejnovějšího. Square Enix rozdává ale původní Tomb Raider z roku 2013, který pro mnohé patří mezi nejlepší díl série.

 

Co hrát během karantény zdarma #3: Tomb Raider

 

Na rozdíl od jiného rozdávání vám Tomb Raider zůstane v knihovně na furt. Kromě toho si ale můžete vyzvednout i Lara Croft and the Temple of Osiris. Ten si sice nevysloužil úplně nejlepší hodnocení, ale kdo by nechtěl hru zdarma.

V obou případech se jedná o akční adventury, kde budeme za Laru Croft řešit různé hádanky, bojovat s nepřáteli a vyřešit velké tajemství celého příběhu. Obě hry jsou dostupné na Steamu - Tomb Raider zde a Lara Croft zde. Doporučujeme ale nečekat, čas máte jen do 23. března.


Předchozí díly:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama