Cooler Master mimo jiné představil nová bezdrátová sluchátka
Technologie Článek Cooler Master mimo jiné představil nová bezdrátová sluchátka

Cooler Master mimo jiné představil nová bezdrátová sluchátka

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

10. 1. 2019 15:23

Cooler Master představil celou sestavu bezdrátových periférií

Reklama

Na konferenci CES představil svoje novinky i Cooler Master, který se vytáhl s celým setem bezdrátových periférií, mezi které patří nová sluchátka s označením MH670, dále zde nalezneme bezdrátové klávesnice SK621, SK631, a SK651 a v neposlední řadě i novou myš MM831.

MH670 jsou bezdrátová herní sluchátka, které vám poskytnou mimořádný komfort díky odlehčené konstrukci s plyšovými náušníky. Nechybí zde však ani klasické připojení pomocí 3,5 mm jacku, který přizpůsobuje sluchátka řadě zařízení, včetně PC, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch a prakticky všech mobilních zařízení. Neodymové magnety, kterými jsou tyto sluchátka osazeny, se pak starají o tvorbu vysoce kvalitního zvuku a virtuální 7.1 prostorový zvuk je pak pro tyto sluchátka samozřejmostí

Sluchátka mají dále odnímatelný mikrofon a společně se sklopným designem vám mohou dělat dobrého společníka na cestách.

{control gallery}

Ke sluchátkům představil Cooler Master také stojan GS750, který podporuje standardní bezdrátové nabíjení. Zařízení je také vybaveno dvěma 3.0 USB porty a třinácti volně nastavitelnými LED diodami. Ke stojanu je možné připojit i vaše sluchátka, protože je vybaven zvukovou kartou s prostorovým zvukem 5.1.

Cena sluchátek MH670 byla pro americký trh stanovena na $99.99, pro případné zájemce však budou dostupné až v červnu tohoto roku. Co se stojanu GS750 týče, bude dostupný již v únoru a to s cenovkou $79.99.

Cooler Master mimo jiné představil nová bezdrátová sluchátka

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama