Corsair odhalil svůj první počítač One
Technologie Článek Corsair odhalil svůj první počítač One

Corsair odhalil svůj první počítač One

Filip Němeček

Filip Němeček

24. 3. 2017 13:50

Novinka připomíná sloup. Na výběr je ze tří konfigurací, liší se hlavně grafickou kartou.

Reklama

Corsair odhalil svůj první počítač One

Corsair na svůj první počítač Corsair One začal lákat letos v únoru. Nyní je oficiální. Pokud se podíváte zepředu, tak na něm moc zajímavého není, stačí se ale podívat ze strany a zjistíte, že není vůbec hluboký. Zájemci si budou moci vybrat z trojice konfigurací základní, Pro a Ti.

Všechny mají stejný procesor Intel Core i7-7700K, pouze první verze nenabízí K variantu, tudíž není odemčený násobič pro přetaktování. Vždy dostanete kapalinové chlazení. Operační paměť je stejná, nepřekvapivě se jedná o 16 GB Corsair Vengeance LPX.

Ve vyšších konfiguracích dostanete hlavně vyšší grafický výkon. Základní nabízí GeForce GTX 1070, u Pro dostanete GTX 1080 a Ti nabízí novinku GTX 1080 Ti. Corsair nesdělil, jaký výrobce grafiky dodal, s výjimkou GTX 1070 jsou ale chlazené kapalinou.

Základní model nabízí kombinaci 240GB SSD a 1TB HDD, Pro model uložiště zdvojnásobuje na 480GB SSD a 2TB HDD. U nejvyššího Ti modelu dostanete pouze SSD s kapacitou 960 GB.

O dostupnosti v ČR zatím nevíme, v zahraničí bude nejnižší model startovat na ceně 1800 dolarů, což je v přepočtu 45 tisíc korun. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama