Corsair posunul RGB LED o pořádný kus dopředu
Technologie Článek Corsair posunul RGB LED o pořádný kus dopředu

Corsair posunul RGB LED o pořádný kus dopředu

Filip Němeček

Filip Němeček

11. 1. 2019 14:59

Drastické zmenšení velikosti + další inovace.

Reklama

CES s sebou často přináší drobná vylepšení existujících produktů nebo až přehnané koncepty, které se nakonec ani neprodávají. Každopádně Corsair přivezl na veletrh skutečnou inovaci v podobě nových LED pojmenovaných Capellix.

Hlavní novinkou je snad až neuvěřitelné zmenšení. Zatímco tradiční RGB LED zabírají zhruba 2,8 krychlového milimetru, nové Capellix jsou smrsknuté na 0,2 krychlového milimetru. Jinými slovy do prostoru, kam se vejdou čtyři tradiční LEDky lze vměstnat zhruba stovku Capellix LED.

Corsair oficiálně mimo CES 2019 nic o Capellix neprozrazuje. Na dotaz o produktu nám bylo pouze odpovězeno, že zatím nemají co oznámit. Fotky z výstavy můžete najít na The Verge nebo PC Gamer.

Capellix jsou navíc až o 60 % jasnější, mají až o 40 % menší spotřebu a kromě toho mají mít prodlouženou životnost až o 30 % oproti klasice.

Corsair má s novými Capellix velké plány a měly by se objevit na všech nových periferiích a komponentách s podporou RGB podsvícení. Díky exkluzivní smlouvě na výrobu zřejmě nějaký čas podobně inovativní LED jinde nepotkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama