[CS:GO] České jedničky drtí i Major legendy
Esport CS:GO Článek [CS:GO] České jedničky drtí i Major legendy

[CS:GO] České jedničky drtí i Major legendy

Michael Douša

Michael Douša

14. 1. 2021 18:52

Sinners zničili Švédy na jejich vlastní mapě

Reklama
Česká jednička Sinners se na turnaji Vulkan Fight Series 2020 ve čtvrtfinále utkávají s legendární sestavou Dignitas a ukazují, co to jsou zlaté české ručičky.

První mapa, Dust II, kterou si vybral tým DIgnitas, v němž doposud hrají Major šampioni Adam "friberg" Friberg a  Patrik "f0rest" Lindberg, opravdu od začátku nevypadala, jako by měla znamenat jednoduché vítězství pro švédskou sestavu. Po prohraných pistolkách a vyhraném jediném force buyi se Dignitas vydali do nejhlubšího pekla namísto Hříšníků - ti si totiž připsali skvělé skore 10-1 a už už to vypadalo, že uzavřou první polovinu s téměř čistým štítem. Ke konci poloviny se ale Švédi zvedli ze dna a skorovali celkem ještě dvakrát, ale se skore 12-3 pro Sinners měli před sebou značnou cestu.

[CS:GO] České jedničky drtí i Major legendy

Druhé pistole ale padly opět na stranu Čechů a ti se nebezpečně přiblížili map pointu - za stavu 14-3 ale Dignitas opět uhráli force buy a nenechali Sinners se ujmout výhry. Sinners se ale nevzdali a i přes broken buy zastavili Dignitas v postupu a dotáhli mapu do konce, 16-4 pro Sinners a Major legendy se klepou před druhou mapou, Infernem, kterou si vybrali Češi. Max "SHOCK" Kvapil se například může pochlubit skvělým skore 21-8 a ratingem 1,75, ačkoliv celá sestava Sinners hraje perfektně - nejhorší rating z týmu je i tak daleko od neutrálu - za rating 1,34 se nemůže stydět ani ZywOo.

Jak dopadl zbytek zápasu se můžete podívat zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama