[CS:GO] Tuzemský celek SINNERS ovládl Supreme Masters Switzerland
Esport CS:GO Článek [CS:GO] Tuzemský celek SINNERS ovládl Supreme Masters Switzerland

[CS:GO] Tuzemský celek SINNERS ovládl Supreme Masters Switzerland

Gta125

Gta125

6. 2. 2020 03:47

Česko-slovenská výprava na švýcarském Supreme Masters zářila.

Reklama

V pořadí druhý ročník Supreme Masters Switzerland v CS:GO je za námi. Kvalifikované týmy spolu svedli boje o celkový price-pool téměř 190 tisíc korun. I letos na turnaj jela česko-slovenská výprava. Letošními reprezentanty byly týmy Brute, Moops, Sinners a Vikingekrig Esports.

Svou premiéru si zde odehrály nově složené sestavy Sinners a Team Brute. První hrací den ve znamení skupin se česko-slovenské výpravě dařil, podávala velice dobré výkony. Druhý hrací den ráno se dohrávala skupinová fáze. Týmy Moops a Vikingekrig bohužel nestačily na švédské oponenty Savage.gg a Prima eSport a vypadly v osmifinále. Sinners i Team Brute si poradili hladce 2:0 se svými protivníky v osmifinále z Německa Seven.Modula a Touch the Crown. Sladká osmifinálová vítězství zkalil fakt, že se Team Brute a Sinners se potkali ve čtvrtfinále, ze kterého nakonec 2:0 na mapy odešli Sinners jako vítězové.

Třetí a poslední den se hrála finále. Sinners si poradili s těžkým soupeřem z Anglie Vexed Gaming 2:1. Ve finále je čekal švédský tým Savage.gg, který v osmifinále vyřadil naše Vikingekrig. Výborně připravení Sinners si však dokázali nekompromisně poradit i se Savage.gg. Titul a odměna necelých 107 tisíc korun, putuje stejně jako v roce 2018 do Čech. Tehdy se podařilo Dark Tigers také dominovat a zvítězit.

[CS:GO] Tuzemský celek SINNERS ovládl Supreme Masters Switzerland

Sinners Esport

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama