Čtvrtá sezóna Fortnite bude v barvách Marvelu?
Gaming Fortnite Článek Čtvrtá sezóna Fortnite bude v barvách Marvelu?

Čtvrtá sezóna Fortnite bude v barvách Marvelu?

Jaroslav Lukeš

Jaroslav Lukeš

22. 8. 2020 12:35

Čtvrtá sezóna Fortnite bude v barvách Marvelu?

Reklama

Pouze necelý týden nás dělí o startu Season 4 ve Fortnite Chapter 2. Tentokrát to vypadá, že už žádný odklad nepřijde a sezona odstartuje tak jak je naplánováno - tedy 27. srpna. Co však netušíme je jaké bude její téma, ale podle dataminerů a nejnovějších leaků od youtubera Tabor Hill by se mohla točit kolem Marvelu.

Začneme tím, co našli datamineři v souborech hry. Podle HYPEX a jeho zdroje by mohlo video uvádějící sezonu odstartovat záběrem na dívku v uličce, kterou přepadli ozbrojené postavy a bude zachráněna. Jedním ze skinů by tak měl být Thor a jeho kladivo, jehož přítomnost už trochu naznačoval trailer na Kapitána Ameriku. Zároveň prý v souborech existuje zmínka o skinu Wolverina a jeho drápech jako "pickaxe".

Čtvrtá sezóna Fortnite bude v barvách Marvelu?

Sám HYPEX říká, že svému zdroji věří a že na něho nemají být lidi naštvaní, když to nebude pravda (on je celkem věrohodný leaker). Každopádně do toho všeho přidává informace youtuber Tabor Hill, který má evidentně zdroj přímo z Epicu, protože aktuální sezonu leaknul velmi přesně, i když úmyslně neřekl přesné detaily. Co se týče čtvrté sezóny, podle něho je téma Marvel správné, ale zaměřil se na leaknutí informací o něčem úplně jiném.

Nová sezona nabídne překopání systému rybaření. Budou existovat nové vylepšené pruty, které budou schopné chytit ryby, jenž normálním prutem chytit nelze - například novou extrémně cennou rybou, kterou půjde chytit (raritou menší než Mythic Goldfish) bude Midas Goldfish. Pokud budeme mít štěstí a tuhle rybu chytíme, její konzumací se změní všechny zbraně v inventáři na zlaté, tedy nejsilnější varianty. Tzn. pokud budete mít zelenou útočku, modrou brokovnici, fialový raketomet a modrou sniperku, instantně se promění na zlatý SCAR, zlatou brokovnici, zlatý raketomet a zlatou sniperku, což zní neskutečně silně. Opět ale opakujeme, že Tabor Hill tvrdí, že se jedná o rybu s extrémní raritou.

Podle dataminerů bude ve hře více jak 30 druhů ryb. Tabor Hill asi mohl leaknout více informací, ale zatím to neudělal. Uvidíme, jestli do startu sezony ještě přidá nějaké nové spekulace.

Ještě zpátky k Marvelu. Superhrdinské téma k Fortnite docela patří a paradoxně v Chapter 1 byla také čtvrtá sezóna věnovaná superhrdinům. K zamyšlení je také fakt, že týden po startu nové sezóny ve Fortnite vychází na PS4, XONE a PC hra Marvel's Avengers. Skoro jakoby Marvel chtěl ovládnout v září velkou část herního světa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama