Čtyři týmy, jedna trofej. Rozhodne se na For Games
Esport CS:GO Článek Čtyři týmy, jedna trofej. Rozhodne se na For Games

Čtyři týmy, jedna trofej. Rozhodne se na For Games

Nicolas Heller

Nicolas Heller

16. 10. 2021 00:56

Kdo si odnese titul mistra se dozvíme ve finále Sazka eLEAGUE na For Games.

Reklama

Už jen čtyři týmy zůstaly ve hře o titul mistra Sazka eLEAGUE v CS:GO. Náročné zápolení v základní části a v případě některých týmů také vyřazovací boje ve čtvrtfinále. To vše vedlo až k tomu, kdy si nejúspěšnější čtveřice bude moci poprvé v historii zahrát velké finále v plné své kráse na herním festivalu For Games.

Z prvního místa základní části se do semifinále probojovali Sinners a to i přes nečekané překážky, které jim připravili Entropiq s Enterprise. Právě tyto dva týmy se utkaly o konečné druhé místo v základní části a také přímou vstupenku na For Games. Těmi šťastnějšími nakonec byli svěřenci Martina Kabrhela.

Enterprise nakonec svoje místo získali ve čtvrtfinálovém souboji proti Dark Tigers, kde zvítězili jasně 2:0. Posledním, kdo prošel branou až na samotné finále na For Games není nikdo jiný než eSuba. Hráči modré krve ve čtvrtfinále překonali tým Sampi, nejtěžší zkouška je však teprve čeká. V semifinále vyzvou Sinners.

Na For Games můžeš svůj tým přijít podpořit i ty! No a nebo si jen vychutnat showmatch známých osobností. Tak si nezapomeň koupit vstupenku. Více informací najdeš na facebookové události.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama