Cyberpunk 2077 má datum vydání a Keanu Reevese
Gaming Článek Cyberpunk 2077 má datum vydání a Keanu Reevese

Cyberpunk 2077 má datum vydání a Keanu Reevese

Štěpán Kulík

Štěpán Kulík

26. 6. 2019 11:39

Vývojáři Cyberpunk 2077 si pro fanoušky přichystali i nečekanou postavu!

Reklama

Od tvůrců Zaklínače - CD Project RED - očekávají fanoušci v následujícím titulu Cyberpunk 2077 hodně. Tento rok si pro fanoušky připravil CD Projekt nový cinematic trailer, který ukazuje další neony, živý svět, násilí a také různé kybernetické vylepšení, které budete moci na svou postavu přimontovat. Kromě toho nám také přibližuje příběhové pozadí celé hry, které bude prožívat z oči hlavního hrdiny/hrdinky V. Největším překvapením ovšem bylo, když na konci cinematic traileru objevil známý herec Keanu Reeves. Ten se nakonec objevil i živě přímo před zraky diváků, kteří nešetřili nadšením. Keanu Reeves, kterého můžete znát z trilogií John Wick nebo Matrix, přišel osobně oznámit konečné datum vydání Cyberpunku 2077. Zakroužkujte si tedy v kalendáři datum 16. dubna 2020!

Kromě nového cinematic traileru a Keanu Reevese, který se ve hře objeví jako jedna z postav, jsme se dozvěděli i oficiální informace ohledně obsahu dvou edic, ve kterých Cyberpunk 2077 vyjde.

První z nich bude standartní edice, která bude obsahovat obal na disky v případě XONE a PS4 edice, na PC se budete muset spokojit s obalem, ve kterém bude klíč a CD se soundtrackem. Dále se můžete těšit na tištěného průvodce světem, reverzibilní kryt, mapu Night City, pohlednici z tohoto města a různé nálepky s tématem hry. V digitální podobě pak dostanete dokumenty Cyberpunk 2077, různé tapety na plochu či mobil a také mini artbook a soundtrack. To vše za cenu klasické AAA hry.

Cyberpunk 2077 má datum vydání a Keanu Reevese

Druhou edicí, ve které hra vyjde, je samozřejmě ta sběratelská. Ta nabídne kromě všeho ze standartní edice také sběratelský steelbook, artbook v pevné vazbě, pytel na důkazy NCPD, vyšívané záplaty, sadu kovových špendlíků, ale hlavně 25cm vysokou figurku hlavního hrdiny V přímo v akci a kovovou klíčenku Quadra Vtech. Bohužel pro český trh zatím nebyla stanovena cena, tudíž si musíme ještě chvilku počkat.

Cyberpunk 2077 má datum vydání a Keanu Reevese

To ovšem ještě není vše. Jako poslední malý bonus si autoři připravili rámeček s motivem Cyberpunk 2077 pro vašeho avatara do hry GWENT: The Witcher Card Game. Ten máte možnost získat do 14. června pouze tím, že se přihlásíte.

Tak nezapomeňte, Cyberpunk 2077 vychází 16.4. 2020 na Xbox One, PlayStation 4 a PC!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama