CZC.cz iSport LIGA zahajuje novou FIFA 21 sezonu
Esport Článek CZC.cz iSport LIGA zahajuje novou FIFA 21 sezonu

CZC.cz iSport LIGA zahajuje novou FIFA 21 sezonu

Nicolas Heller

Nicolas Heller

20. 10. 2020 19:51

CZC.cz iSport LIGA ve FIFA 21 je zde! Staň se profíkem i ty.

Reklama

Další sezona fotbalového simulátoru FIFA 21 je tady! CZC.cz iSport LIGA navazuje na úspěšný loňský ročník a spouští turnaj, do kterého se můžete zapojit i vy! Ti nejlepší hráči si rozdělí 60 000 korun plus každého kvalifikovaného podpoří FIFA pointy.

Pravidla jsou jednoduchá: přihlásit se do CZC.cz iSport LIGY může úplně každý. Vypsány jsou čtyři kvalifikační dny, vybrat si lze z kteréhokoliv, anebo se zúčastnit všech a zvýšit tím své šance na postup. Z kvalifikací se nejúspěšnějších 16 hráčů probojuje do uzavřené online kvalifikace. Do ní organizátoři soutěže pozvou dalších 16 hráčů, kteří se probojovali minulý rok do Superfinále.

Následná skupinová část bude rozdělena do čtyř čtyřčlenných skupin, z nichž postoupí do finále vždy dva nejlepší hráči. Skupinová část a finále se bude streamovat z profesionálního Grunex studia.

Turnaj se řídí oficiálními pravidly vydavatele hry, která nedovolují překročit prizepool 60 000 korun. To ovšem nemění nic na prestiži, kterou CZC.cz iSport LIGA nabrala minulý rok, kdy na domácí scéně proslavila mnoho hráčů, kteří následně podepsali profesionální kontrakty v různých organizacích.

Stejnou cestou se teď můžeš vydat i ty. Registruj se do turnaje na www.isportliga.cz.

A navíc – v případě postupu z kvalifikace opatříme tvému FUT týmu potřebné FIFA pointy pro posílení sestavy a udržení konkurenceschopnosti. Neboj se profíků, staň se jedním z nich!

Registruj se a staň se profíkem

Tvůj první úspěch mezi profíky na tebe čeká, tak se neváhej registrovat! K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistrovat do kvalifikace:

Pravidla turnaje najdeš ZDE.

Prizemoney celkem 60 000 Kč!

  • 1. místo 40.000,- Kč
  • 2. místo 15.000,- Kč
  • 3. místo 5.000,- Kč
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama