CZC.cz PUBG Duo Cup již zná své vítěze
Esport PUBG Článek CZC.cz PUBG Duo Cup již zná své vítěze

CZC.cz PUBG Duo Cup již zná své vítěze

Natálie Bednářová

Natálie Bednářová

18. 6. 2018 12:53

Už víme, kdo se umístil na bedně v CZC.cz PUBG Duo Cupu

Reklama

Máme za sebou Grand Finále CZC.cz PUBG DUO Cupu, které jste mohli sledovat na NVIDIA twitch kanále v RE-PLAY studiu, kterým vás provedlo komentátorské duo, Nikolai “Mazarini” Lazarevev a Martin “spajKK” Beneš. Také už víme, kdo vyhrál celou Duo sérii o grafické karty. 

Díky sponzorům CZC.cz, NVIDIA a GIGABYTE si hráči mohli zahrát o tyto skvělé ceny. Výherní týmy, které se umístili na prvních třech příčkách si odnesli: 

 

1.místo: GIGABYTE GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

2.místo: klávesnice AORUS K9

3.místo: myš AORUS M3 +  podložka pod myš AORUS AMP500

Po náročných soubojích, které se protáhly do večerních hodin, si 36 nejlepších dvojic vybojovalo postup do Finále o nadupadé ceny. Do studia si přijelo zahrát pět postupujících týmů. Celý event probíhal ve skvělé náladě, bavili jsme se s hráči na místě, kteří byli nadšení a celá akce se jim moc líbila. Celý event a turnaj můžete shlédnout v záznamu, který naleznete na NVIDIA twitch kanále. Záznam z vyhlášení vítěžů CZC.cz PUBG DUO Cupu najdete zde: LINK

 

{control gallery}

 

VÍTĚZOVÉ CZC.cz PUBG DUO Cupu!

Vítězům Gratulujeme byla to opravdu skvělá podívaná. Hráči Caukymnauky a Marena se umístili na prvním místě s velkým bodovým náskokem, za nimi se na druhém místě umístilo duo swalkerzje a HaziQQ. Na krásném třetím místě se umístil SaiNs- a Arican.

CZC.cz PUBG Duo Cup již zná své vítěze

CZC.cz PUBG Duo Cup již zná své vítěze

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama