Další Saints Row vyjde v roce 2020
Gaming Článek Další Saints Row vyjde v roce 2020

Další Saints Row vyjde v roce 2020

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

26. 11. 2019 03:59

Těšíte se?

Reklama

Že se pracuje na dalším díle Saints Row, se už ví od srpna. Nicméně se předpokládalo, že půjde o pouhý spin-off. Nové informace, které vypluly nyní na povrch, však napovídají zcela něčemu jinému. Vývojáři z Volition jsou až po uši zahrabaní v pracích na plnohodnotném pokračování. Klemens Kundratitz, výkonný ředitel Koch Media, při rozhovoru s Gamesindustry.biz ujistil fanoušky, že se plně věnují vývoji hry.

Společně s Volition máme tvůrce všech Saints Row her jako interní studio, což znamená, že nebudou rozptylovaní ničím jiným, díky čemuž se mohou věnovat tvorbě naší další hry, která spadá pod tak důležitou značku. Saints Row má blízko k našim srdcím a budeme o ní mluvit příští rok. Prozatím chceme světu dát vědět, že se blíží a bude to skvělé.

Poslední díl - Saints Row 4 - vyšel v roce 2013, o dva roky později ještě samostatné rozšíření Saints Row: Gat out of Hell. Vydavatelem bude tentokrát opět THQ Nordic, jenž stálo původně za vydáním prvních tří dílů. Cesta, kterou se znovu dostali k vlastnění je vcelku zajímavá. Práva na vydání čtverky spolu s DLC si koupilo studio Deep Silver. Jenže ti patří pod Koch Media, které si koupilo do vlastnictví právě THQ Nordic.

Další díl Saints Row tedy vyjde v roce 2020. Zatím ale nevíme, jaký ponese název, ani na kterých platformách si jej budeme moci zahrát. Doba, kdy se to dozvíme, se ale blíží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama