Další SUBtember je tady, Twitch od září na čas zlevňuje cenu předplatných
Zajímavosti Článek Další SUBtember je tady, Twitch od září na čas zlevňuje cenu předplatných

Další SUBtember je tady, Twitch od září na čas zlevňuje cenu předplatných

Adam Král

Adam Král

28. 8. 2022 11:30

Každý miluje slevy. To vědí i na Twitchi, kde od září probíhá hned několik slev.

Reklama

Chcete podpořit svého oblíbeného streamera či streamerku na Twitchi? S koncem letních prázdnin máte ideální příležitost. Začátkem září totiž startují slevy na všechny druhy předplatného. Přestože spousta tvůrců prosazuje myšlenku, že pro ně je mnohem lepší peněžitý dar, tzv. donate, předplatitelé stále hrají velkou roli v jejich výplatě.

Nejlepším měsícem je září

Od 1. září startují slevy na předplatné. V politice Twitche se měsíc už delší dobu nazývá SUBtember (Z anglického September, září). Hlavní manažer komunity Zachary Ryan všechny novinky představil v živém vysílání platformy. Jak sám Ryan zmiňuje, čím delší předplatné si koupíte, tím více ušetříte. Sleva startuje na 20 % u předplatného na měsíc a postupuje o 5 % u tříměsíčního předplatného až na 30 % u předplatného na půl roku.

Další SUBtember je tady, Twitch od září na čas zlevňuje cenu předplatných

Ke konci vysílání Ryan zmínil, že má Twitch v budoucnu připravená další překvapení – některá přitom odhalí tento měsíc. Více informací platforma představila na svém blogu. Sleva se mimochodem bude vztahovat i na diváky, kteří budou chtít změnit úroveň předplatného a svého oblíbeného tvůrce tak podpořit víc. Stejně, jako minulý rok, i letos bylo potvrzeno, že tvůrci dostanou tolik peněz, kolik by dostali i normálně.

Odběr na Twitchi neslouží jen jako podpora streamera, ale odemyká i různé emotikony a další výhody. Zkrátka se jedná o pěkný bonus pro všechny aktivní v Twitch chatu. Sleva bude dostupná 1. září od 20:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama