Days Gone vyjde na PC
Gaming Článek Days Gone vyjde na PC

Days Gone vyjde na PC

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 2. 2021 08:10

PlayStation pokračuje v portování.

Reklama

PlayStationu se očividně vydání Horizon: Zero Dawn nebo Death Stranding na PC nejen vyplatilo, ale také velmi líbilo. Ředitel společnosti Jim Ryan totiž potvrdil, že takových portů přijde hned několik a vyzradil, že první vlaštovkou bude Days Gone.

Dřívější exkluzivita padne na jaře – právě tehdy se chystá vydání této hry. O portu ale zatím více informací nemáme, očekáváme ale, že hra dostane podobná vylepšení jako právě Horizon. Redaktoři webu GQ se Ryana zeptali na to, co se změnilo v přístupu k vydávání her na PC.

Myslím si, že se změnilo hned několik věcí. Naše studia jsou nyní v mnohem lepší situaci než kdy dříve. A je tu možnost, jak ukázat naše skvělé hry většímu publiku a také uchopit základy herního vývoje, které nebývají přímočaré. Cena vývoje her se s každým cyklem zvyšuje, stejně tak i kalibr našich sérií. Zároveň se (Horizon: Zero Dawn) hráčům na PC líbilo a kupovali si jej. PlayStation komunita nebyla ohledně tohoto rozhodnutí nikterak rozhořčena, tudíž budeme v tomto směru pokračovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama