Demitrová před startem EHOKEJ Ligy: Konkurence bude velká, moje týmy jsou Zvolen a Trenčín
Esport NHL 21 (PS4) Článek Demitrová před startem EHOKEJ Ligy: Konkurence bude velká, moje týmy jsou Zvolen a Trenčín

Demitrová před startem EHOKEJ Ligy: Konkurence bude velká, moje týmy jsou Zvolen a Trenčín

Nicolas Heller

Nicolas Heller

31. 3. 2021 15:35

Sandra „LadyBrunette“ Demitrová se už zaregistrovala do EHOKEJ Ligy Tipos Extraligy.

Reklama

Slovenská ehokejová šampionka a reprezentantka Sandra „LadyBrunette“ Demitrová se už zaregistrovala do první sezony EHOKEJ Ligy Tipos Extraligy a naplno rozběhla přípravu na kvalifikaci. „Na EHOKEJ Ligu se velmi těším. Je to první oficiální velká liga na Slovensku. Jsem zvědavá, konkurence bude určitě velká a tím pádem bude mít liga ještě větší kvalitu,“ řekla Sandra Demitrová po registraci. „Ráda bych hrála za HKM Zvolem, ale můj oblíbený klub je i HK DUKLA Trenčín. Oběma klubům fandím také v reálném hokeji,“ prozradila Sandra.

Sandra minulý rok reprezentovala Slovensko na e-hokejových Mistrovstvích světa pod hlavičkou IIHF, kde se se svým spoluhráčem probojovala až do čtvrtfinále. Na turnaji byla přitom jedinou ženou. V EHOKEJ Lize by ráda reprezentovala jeden ze svých dvou oblíbených klubů z TIPOS Extraligy. 

Svého spoluhráče ani klub zatím nezná. Stejně jako ostatní, také Sandra se musí do hlavní části EHOKEJ Ligy probojovat na základě výsledků v pěti kvalifikačních kolech a potom doufat, že si ji vybere v draftu klub, který by chtěla reprezentovat. Nic však nenechává náhodě a intenzivní přípravu na kvalifikace už rozběhla naplno. „Aktuálně trávím na Playstation víc času. Snažím se najít a napravit chyby, které dělám. Hraji co nejvíc, co to jde, abych byla maximálně připravená,“ řekla LadyBrunette k přípravě na ligu.

Sandra prozradila také jméno e-hokejového hráče, kterému fandí, když zrovna sama nehraje. Rozhovor se Sandrou Demitrovou najdete ve video podobě na sociálních sítích EHOKEJ Ligy - Facebooku, Instagramu a Youtube.

Pokud ses ještě nezaregistroval do EHOKEJ Ligy TIPOS Extraligy, určitě tak učiň na webu ehokejliga.sk! I ty můžeš reprezentovat tvůj oblíbený klub a bojovat o titul mistra Slovenska a prizemoney 15 000 eur. Třeba právě Sandra bude tvůj spoluhráč!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama