Devicův konec v NIP? "Chceme pokračovat s touhle sestavou," tvrdí kapitán
Esport Článek Devicův konec v NIP? "Chceme pokračovat s touhle sestavou," tvrdí kapitán

Devicův konec v NIP? "Chceme pokračovat s touhle sestavou," tvrdí kapitán

Michael Douša

Michael Douša

17. 5. 2022 14:18

Dánská legenda může být na odchodu z NIP

Reklama
Dánská sniperská legenda může být na odchodu z NIP.

Švédská organizace NIP má už na Majoru v Antverpách celkem jistou budoucnost - v Legends Stage si zařídili skore 3-1 a jedinou prohru si připsali ve hře proti Natus Vincere. V současnosti tak jen čekají na play-off. To je něco, co od NIP nečekal jen tak někdo. Přeci jen jim chybí jejich největší hvězda, sniper Nicolai "device" Reedtz. A nebo ho už nepotřebují?

Kapitán Hampus "hampus" Poser v rozhovoru pro HLTV prohlásil hned několik věcí, které pozdvihly obočí fanoušků švédského týmu i dánského hráče. "Máme solidní jádro, které je připravené vyhrávat. Brollan je pro nás perfektní kousek skládačky. [...] Es3tag se každým dnem lepší, na trénincích hraje úžasně a daří se mu to udržet i na Majoru," nešetřil chválou kapitán. Jménu svého kolegy zotavujícího se z psychických problémů se ale vyhnul.

Devicův konec v NIP? "Chceme pokračovat s touhle sestavou," tvrdí kapitán

Photo credits: Stefan Petrescu, PGL

"[pro vítězství na šampionátech] potřebujeme stabilní pětici a myslím, že tu teď máme. Tohle je ta sestava, se kterou chceme pokračovat," prohlásil hampus. "A to jsme takhle trénovali jen asi čtyři týdny. Tady jsme prohráli jen proti NAVI - ti sice nejsou světová jednička, ale stejně bych řekl, že jsou nejlepší tým na světě. A to jsme jim dali pořádně zabrat." Nevypadá to tedy, že by chtěli procházet dalším ordálem v podobě dalších změn v sestavě.

Jaký mají NIP cíl na Majoru? "Jdeme si pro finále! Takový je plán a doufám, že se nám to povede. Nebudu smutnit, pokud se dostaneme semifinále - naposledy jsme skončili ve čtvrtfinále, takže tohle je aspoň krok vpřed. Ale jdu si pro finále!"

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama