Diablo IV si připsalo první neuvěřitelný rekord
Gaming Diablo IV Článek Diablo IV si připsalo první neuvěřitelný rekord

Diablo IV si připsalo první neuvěřitelný rekord

Josef Ventrča

Josef Ventrča

6. 6. 2023 21:24

Blizzard má z Diabla IV určitě radost.

Reklama

Blizzard Entertainment podle serveru Business Wire sdělil, že v historii společnosti se Diablo IV stalo nejrychleji prodávanou hrou před oficiálním vydáním. Neuvedl však zatím přesná čísla. Místo toho ale sdělil, že hráči za první čtyři dny od spuštění předběžného přístupu dohromady pokořili více než 93 milionů odehraných hodin. To lze taky přepočítat na 10 tisíc let, což by odpovídalo 24hodinovému hraní od počátku lidské civilizace.

„Naší vizí je vytvářet legendární zážitky pro všechny a Diablo IV je neuvěřitelným naplněním této vize,“ řekl podle serveru VGC prezident společnosti Blizzard Mike Ybarra. „Díky vysoce přizpůsobitelné hratelnosti, poutavému příběhu a spoustě možností, jak se zapojit do světa, je toto mistrovsky zpracované vyjádření univerza Diabla vynikajícím příkladem toho, čeho jsou naše talentované vývojářské týmy schopny, “ dodal.

Diablo IV spustilo předběžný přístup 2. června všem, kteří si zakoupili minimálně Deluxe edici hry, brány do Sanctuary se pak pro všechny otevřely 6. června. Hra je dostupná na PC a konzolích PlayStation a Xbox.

Pokud jsi fanouškem pekelné zábavy, mrkni k našemu partnerovi CZC.cz, kde kromě samotné hry najdeš parádní herní předměty na motivy hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama