Discord se už nebude zaměřovat primárně na hráče
Zajímavosti Článek Discord se už nebude zaměřovat primárně na hráče

Discord se už nebude zaměřovat primárně na hráče

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 7. 2020 15:05

Chce mířit na mainstream - školu, spolky nebo práci.

Reklama

Službu a aplikaci Discord jste v průběhu let určitě zaznamenali. Cílí zejména na hráče a úspěšně se společnosti podařilo konkurovat zaběhlému TeamSpeaku i díky tomu, že si zde můžete vlastní server vytvořit zcela zdarma. Kromě toho ale nabízí i prostor pro psaní a sdílení obrázků nebo streamování.

Discord má v tomto ohledu velký potenciál, který se rozhodl využít. Od začátku července nově nebude cílet pouze na hráče, ale na široký mainstream, kde by měl převzít roli Skypu či jiných služeb. Z aplikace zmizí herní vtipy a narážky, zjednoduší se nastavení serveru a obecně bude marketing Discordu mnohem serióznější. Změnilo se i motto, které je nyní „Místo, kde si můžeš popovídat“, anglicky „Your play to talk.“

Hry jsou to, co přivedlo mnoho z vás na tuto platformu, a my vám za to budeme vždy vděční. Dnes mnoho z vás používá Discord na dennodenní komunikaci. Sdílíte pocity z knih, hudby i umění, vytváříte servery abyste byli prostě sami sebou a sdíleli zážitky s kamarády. Do budoucna se tak chceme soustředit na zážitky a lidi, na kterých vám záleží. A to ne vždy nutně obsahuje hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama