Dj Marshmello uspořádal ve Fortnite virtuální koncert
Zajímavosti Fortnite Článek Dj Marshmello uspořádal ve Fortnite virtuální koncert

Dj Marshmello uspořádal ve Fortnite virtuální koncert

Tabi

Tabi

4. 2. 2019 15:24

Desetiminutový koncert ve hře Fortnite sledovalo přes 1,2 milionů lidí.

Reklama

DJ Marshmello je jeden z nejznámějších DJ současnosti. Není to jen kvůli hudbě, ale také díky své vášni pro hraní. Hlavně pak pro hraní hry Fortnite. Díky tomu si našel mezi hráči spoustu fanoušků. Epic Games se proto společně s Marshmellonem rozhodli uspořádat virtuální koncert přímo ve hře Fortnite.

Zvěsti o tomto eventu se začaly rozšiřovat s příchodem updatu v7.30. Šikovní a zvědaví hráči našli v souborech nové skiny a emoty, které se s příchodem tohoto eventu měly ve hře objevit. Krom toho našli i plakát upřesňující datum, čas a lokaci samotného koncertu. To bylo později potvrzeno i samotným Marshmellonem na jeho oficiálním Twitteru.

Dj Marshmello uspořádal ve Fortnite virtuální koncert

V sobotu 2.2. v 8 hodin našeho času vypukl v Pleasant Parku desetiminutový virtuální koncert, který na YouTube a Twitch streamu sledovalo přes 1,2 milionů diváků. Kdo ví, kolik hráčů se na koncertě objevilo přímo ve hře. Epic Games si ale s tímto eventem dalo opravdu záležet a jako na opravdovém koncertě nebyla nouze o speciální efekty. Možná buudou v budoucnosti takové virtuální koncerty standardem. Pokud jste koncert promeškali, zde je z něj celý záznam z pohledu hráče:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama