Dnes vychází dlouze očekávané Anthem a recenze moc pozitivní nejsou
Gaming Článek Dnes vychází dlouze očekávané Anthem a recenze moc pozitivní nejsou

Dnes vychází dlouze očekávané Anthem a recenze moc pozitivní nejsou

Filip Němeček

Filip Němeček

22. 2. 2019 16:10

Slibný konkurent pro Destiny 2 si odnáší nejčastěji šestky.

Reklama

Pokud nejste předplatitelé Origin Access Premier, tak pro vás dlouze očekávané Anthem od BioWare vychází právě dnes. Po dlouhé době přináší tvůrci sérií Mass Effect, Dragon Age a dalších RPG her zbrusu novou značku.

Anthem je koncipované jako odpověď Electronic Arts na populární on-line střílečky Destiny 2 a The Division, první recenze ale pro novinku nedopadly vůbec dobře a průměr PC verze (recenzovaná díky dostupnosti Origin Access Premier) se aktuálně pohybuje okolo 62 bodů.

Takový výsledek je zkrátka velké zklamání a po Mass Effect: Andromeda další přešlap BioWare. Recenze vesměs kritizují většinu částí hry, od nudného příběhu až po repetitivní hratelnost, souboje či nedostatek tzv. endgame obsahu. Tedy obsahu, který na vás čeká po dohrání příběhu a měl by vás udržet ideálně měsíce. To by měly aktualizace postupně napravit, s novým obsahem se počítá.

Dnes vychází dlouze očekávané Anthem a recenze moc pozitivní nejsou

Například web VG24/7 byl ve své recenzi hodně kritický a Anthem označil za hru, která byla navržena podle tabulek a aktuálních trendů. Jedná se o “dutý” zážitek navržený pro co nejširší publikum s cílem získat od hráčů co nejvíce peněz.

GameSpot se známkou 6/10 chválí nápady, ale kritizuje jejich provedení. Webu se rovněž nelíbí souboje s bossy či zpracované létání, které působí dost omezeně. Takový PC Gamer třeba udělil pouze 55 bodů. Nelíbí se nudný loot, nespojitý příběh, repetitivní mise a mělká endgame. Anthem ale prý alespoň dobře vypadá.

Vydání Anthem mně osobě připomíná první Destiny a také The Division. Obě hry se potýkaly s mnoha podobnými problémy, které postupně do velké míry opravily aktualizace a expanze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama