Do Battlefield V dorazil poslední update
Zajímavosti Článek Do Battlefield V dorazil poslední update

Do Battlefield V dorazil poslední update

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 6. 2020 15:55

Vývojáři nyní pokládají hru za kompletní.

Reklama

Bohužel podpora velké části AAA her se v průběhu několika let smrskne k naprostému minimu, nebo ji vývojáři zcela ukončí. Výjimkou není ani Battlefield V, který se oznámení ukončené podpory nového obsahu dočkal už před několika týdny.

Vývojáři ještě před koncem ale přináší článek o tom, co přinese poslední update. Nepůjde o tak velký dodatek jako to bylo v případě Into the Jungle, i tak si ale hráči užijí několika novinek. DICE do hry přinese novou mapu Al Marj Encampment, malou mapu určenou pouze pro pěchotu, na kterou se dostane 64 hráčů. Upravená verze Provence zase nabídne nová pole a předměstí, díky čemuž si hráči mohou na mapu přivést i tanky.

Rozšíří se i arzenál zbraní u všech tříd vojáků, přibudou nové gadgety i tři typy granátů. U.S. i Japonsko uvítá nové skiny vojáků, v případě američanů se hráči dočkají i několika nových letadel a kolového vozidla. To vše je už nyní dostupné přímo ve hře a vývojáři nyní hru pokládají za kompletní. Nadále se ale dočkáme pravidelných herních akcí nebo údržby serverů. Teď už můžeme jen čekat na oznámení nového dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama